M-Tac Chest Rig Military Elite Multicam

M-Tac Chest Rig Military Elite Multicam

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 300 оцінок )

3 557

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Короткі характеристики

  Нагрудна сумка M-Tac Chest Rig Military Elite поєднує в собі комфорт та універсальність. Всередині відділення є органайзер, що дозволяє раціонально розмістити необхідні предмети власника. Внутрішнє об’ємне відділення сумки закривається на блискавку. Конструкторам вдалося реалізувати вдалий мікс сумки і Chest Rig. M-Tac Chest Rig Elite обладнаний фронтальною платформою MOLLE Laser Cut і фастексами швидкого скидання. Тонкий профіль сумки і Н-образна система ременів, які дозволяють звільнити руки, залишаючи сумку на плечах, – це головні переваги цієї моделі. Завдяки їм сумку можна використовувати не тільки як повсякденну, але і як елемент тактичного спорядження.
  Крім цього, за допомогою модульних вставок із кріпленням на Velcro ,можна значно розширити функціонал сумки, використовуючи її для вашого EDC як гаманець або сумку для документів.

Основний матеріал:  Cordura 500
Блискавки: YKK
Фастекс:  WJ
Розміри: 28 х 30 х 5 см
Стропи  TEXCEL   
    Особливості:  Velcro-панель, що дозволить розмістити зброю в зручному для вилучення положенні за допомогою кобури-вставки. (Вставка не йде в комплекті).
Можливість кріплення M-Tac сумки-напашника Elite.
 Сумка укомплектована вставкою на 3 магазина.

Завдяки своїм унікальним властивостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, правоохоронних органах і органах спеціального призначення. В основному цей матеріал із лінійною щільністю 1000d та 500d. Лінійна щільність – це співвідношення маси нитки матерії та її довжини. Вимірюється в Деньє (denier). Ця одиниця вимірювання переважно застосовується для нейлонових виробів. Відповідно чим вище цей показник, тим щільніша і важча тканина. Фізико-технічні характеристики тканини CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, роздираюче навантаження - близько 150 Н. Стійкість до витирання більше 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків. Чи то тактичний рюкзак, чи підсумки або куртка.        
Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA, безсумнівно пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA - це міцність, надійність та стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією.   


ОГЛЯД M-TAC CHEST RIG MILITARY ELITE


Модель Chest Rig Military Elite зовні здається ідентичною своїй попередниці, моделі Chest Rig Elite, проте вона має ряд корисних доробок, які роблять її ще більш зручною для військовослужбовців і співробітників силових структур. Основна ідея при створенні моделі залишилася незмінною: поєднати комфорт (зручність використання в поєднанні з іншими елементами спорядження) і універсальність (можливість розміщення необхідної кількості предметів). Chest Rig Military Elite - мікс сумки і Chest Rig, доповнений такими корисними речами, як вставка під автоматні магазини, пояс і т.п. Але про все по порядку.



Модель доступна в декількох варіантах забарвлення:
• Black
• Ranger Green
• Coyote
• Multicam

M-TAC виробляє продукцію Military, Tactical Outdoor спрямованості з 2014 року. При цьому значну увагу конструкторський відділ компанії приділяє потребам українських військових і захисників нашої країни. Багато моделей спорядження були розроблені з урахуванням особливостей військових реалій, у співпраці з бійцями діючих спецпідрозділів, фахівцями АТО і пройшли випробування в зоні бойових дій. І, як результат, за якістю і функціональності вони не поступаються закордонним аналогам.

Розглянемо модель ChestRigMilitary Elite.

Конструктивно Chest Rig Military Elite представляє собою органайзер, обладнаний плечовими ременями на фастексах, а також доповнений поясним ременем для кращої стабілізації і надійності.





Матеріал виготовлення - Cordura 500D - міцний зносостійкий матеріал, стійкий до стирання і впливу ультрафіолету, витримує великі навантаження, тримає форму, при намоканні не деформується. Фурнітура - YKK (Японія), Texcel (США), WJ.

Габарити органайзера 28х30х5 см. Внутрішнє відділення моделі закривається на блискавку з двома бігунками і являє собою об'ємну кишеню. У бігунки протягнуті петлі з паракорду (для зручності розстібання).



Усередині зовнішня стінка виконана з велкро-велюру, що дає можливість розміщувати різні модульні вставки, які продаються окремо. З їх допомогою можна значно розширити функціонал сумки, використовуючи її для вашого EDC, як гаманець або сумки для документів.



Якщо Ви носите при собі короткоствольну зброю - кобура-вставка (в комплекті не йде) дозволить розмістити зброю в зручному для вилучення положенні.



Конструкція основного відділення дозволяє тримати його частково відкритим - рівно настільки, щоб оперативно отримувати доступ до магазинів при необхідності перезарядки зброї.



Величезна кількість MOLLE строп на зовнішній стороні Chest Rig Military Elite дає можливість навішувати додаткове спорядження. Платформа MOLLE виконана за технологією Laser Cut.



І забезпечена велкро панелями для кріплення ідентифікаторів і т. п.



Конструкція ChestRigMilitary Elite передбачає можливість кріплення сумки-напашника Elite, а також підсумка для турнікета з липучкою від бренду М-ТАС.





Плечові лямки виконані з кордури і стропи Texcel. C лицьового боку вони обладнані панелями MOLLE LaserCut.



На них можна розмістити невеликі підсумки, наприклад, гранатний або утилітарний плечовий.





На спині лямки забезпечені велкро-панеллю для кріплення ідентифікаторів.





Chest Rig Military Elite має систему швидкого скидання. Для цього вам достатньо розстебнути фастекси, за допомогою яких плечові лямки кріпляться до органайзерa.



Ще одна пара фастексів розташована в нижній частині органайзера і дає можливість регулювати плечові лямки по зростанню.

Модель оснащена поясним ременем з міцної нейлонової стропи. Завдання ременя - запобігти сповзанню органайзера при активному русі, а також забезпечити краще прилягання до тіла. Адже в бойових умовах легко зачепитися елементами спорядження об щось (наприклад, гілки).



Ремінь має систему швидкого скидання (2 фастекса, по 1 з кожного боку). Систему регулювання за обсягом. А також вставку з еластичної гумки на спині, що забезпечує свободу руху.



Зі зворотного боку органайзера є вставки з сітки. Вони забезпечують амортизацію і приплив повітря.



Крім того, між вставкою з сітки і стінкою органайзера є три невеликих кишеньки. Вони чудово підійдуть для носіння невеликих плоских (або не дуже об'ємних) предметів, таких, як смартфон, складаний ніж і т.п.



На закінчення можна сказати, що модель Chest Rig Military Elite від вітчизняного виробника компанії M-TAC - це міцний і функціональний варіант органайзера, який поєднує в собі функції сумки для EDC-набору та повноцінного честріга. MOLLE інтерфейс дає можливість навішувати додаткове спорядження, формуючи індивідуальний набір, необхідний для виконання конкретної бойової задачі. Н-образна система ременів з поясом дозволяє звільнити руки, залишаючи сумку на плечах і не побоюючись втратити або зірвати її об щось в польових умовах, що забезпечує ще більшу мобільність бійця. І, безсумнівно, плюсом ChestRigMilitary Elite можна вважати широку сферу застосування - її можна використовувати і як повсякденну сумку в цивільній сфері.




Характеристики

Матеріал
  • Cordura
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами