M-Tac підсумок для АК відкритий Black

M-Tac підсумок для АК відкритий Black

Колір: Чорний

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 351 оцінок )

830

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Короткі характеристики


  M-Tac Підсумок для АК завдяки унікальній конструкції (виробник додав спеціальний гумовий ущільнювач) надійно фіксує магазин, він не випадає ні за яких обставин, навіть при стрибках з парашутом і в перевернутому стані. Але варто Вам докласти зусиль до вилучення магазину, як він одразу ж опиняється у Вас в руці, адже робоча поверхня захвату залишається доступною Вам при знаходженні магазину в підсумку. Це значно прискорює перезарядку і робить Ваші маніпуляції по зміні більш ефективними і швидкими. Система стяжок дозволить Вам використовувати даний підсумок для зберігання магазинів АК-74 і АКМ. В даному підсумку фахівці бренду M-Tac навмисно не використали бічні пластикові вставки, оскільки пластик часто тріскається якщо експлуатувати підсумок при низьких температурах.

Система кріплення:MOLLE
Сумісність:АКМ/АК-74
Матеріал:Cordura 1000D/гума
Нитки:нейлонова ника Polyart
Габарити:13 х 3 х 7 см
Завдяки своїм унікальним якостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, сил правопорядку і сил спеціального призначення. Переважно, це матеріали з лінійною щільністю 1000d і 500d. Лінійна щільність - це співвідношення маси нитки матерії і її довжини. Вимірюється в Денье (denier). Ця одиниця виміру в основному застосовується до нейлонових виробів. Відповідно, що вище цей показник, то щільніше і важче тканина. Фізико-технічні характеристики тканини CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, роздираюче навантаження близько 150 Н. Стійкість до стирання більше 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків, тактичних рюкзаків, курток тощо.      
Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA безсумнівно пройдуть випробування часом і відстанями. CORDURA - це міцність, надійність і стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією. 


M-TAC ПОДСУМОК ДЛЯ АК ОТКРЫТЫЙ


Открытый подсумок для магазина серии АК. 


Имеет специальные резиновые уплотнения, надежно фиксирующие магазин внутри самого подсумка. 


Плотность прилегания и фиксации магазина в подсумке регулируется самим оператором за счет эластичных и регулируемых стяжек. 



Подсумок снабжен стропами МОЛЛЕ, что позволяет ему самому выступать в роли молле-шной платформы. И вы легко сможете закрепить на него нужные вам подсумки, если в этом возникнет необходимость.


Фиксация самого подсумка рассчитана на платформу M.O.L.L.E. и аналогичные ему крепления. 


Обработка NIR compliant делает этот подсумок невидим в ИК-спектре. M-TAC ПОДСУМОК ДЛЯ АК ОТКРЫТЫЙ является универсальным подсумком и одинаково хорошо фиксирует магазины как серии АК74, так и серии АК47 (бакелит, стальные на 30 патронов).  
Подсумок представлен в пяти вариантах: Мультикам, Олива, Койот, ММ14 и Мультикам ГЕН2 (отличие – вместо обычных строп используются Texcel обработанные NIR compliant).


Характеристики

Колір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами