M-Tac футболка реглан 93/7 Light Olive M

M-Tac футболка реглан 93/7 Light Olive M

Розмір: M

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 378 оцінок )

849

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Короткі характеристики

Футболка-реглан 93/7 від бренду M-Tac – це відмінний варіант для повсякденного використання.

Дана модель пошита з якісної повітропроникної тканини (93% бавовна, 7% еластан), яка забезпечує оптимальну терморегуляцію тіла.

Особливий крій рукава у вигляді реглана забезпечує комфорт і не натирає. Такий фасон допомагає досягти незвичайної форми плечей, завдяки якій виходить стильний округлий силует. Тонкий еластичний трикотаж вдало підкреслює фігуру.

Універсальна базова футболка-реглан добре поєднується з будь-яким гардеробом і підійде для спекотного літа, адже матеріал легко пропускає повітря, тим самим, забезпечуючи комфортне носіння виробу


M-TAC ФУТБОЛКА РЕГЛАН 93/7


Складно уявити сучасний гардероб без футболок. Даний елемент одягу настільки функціональний, що обійтися без нього практично неможливо. Повсякденне використання, заняття спортом, прогулянки – сфера застосувань футболок дуже широка. Рекомендуємо доповнити Ваш гардероб футболкою-регланом від бренду М-ТАС, що відрізняється високою якістю та зручністю крою.



Модель доступна в таких кольорах:
- Black
- Army Olive
- Light Olive

Бренд M-TAC випускає продукцію Military, Tactical & Outdoor спрямованості з 2014 року, висуваючи високі вимоги до використовуваних матеріалів, пошиття та дизайну. Відповідальний підхід гарантує високу якість товару, що, безумовно, привертає увагу споживачів.

Футболка виготовлена з високоякісного повітропроникного матеріалу, що складається з бавовни (93%) з додаванням еластану (7%). Такий склад не тільки забезпечує оптимальну терморегуляцію, а й гарантує довговічність виробу. При дотриманні вимог по догляду, наданих виробником, футболка довго зберігає свій первісний вигляд, а тканина не розтягується навіть після багатьох циклів прання.





Футболка має прямий класичний крій. Тонкий еластичний трикотажний матеріал приємний до тіла, комфортний в носінні та вигідно підкреслює фігуру.

Особливий крій рукава у вигляді реглана забезпечує комфорт за рахунок відсутності плечових швів, які можуть натирати при носінні важкого рюкзака або сумки.



Завдяки такому фасону виходить стильний округлий силует. Край рукава оброблений плоским швом.

Горловина футболки виконана з еластичної плоскої резинки, яка довгий час не розтягується та зберігає первинний зовнішній вигляд. Вона виконана в тон основної тканини.



Знизу футболки розташований логотип компанії.



Футболка максимально нейтральна: немає ніяких принтів, позначень тощо. Це дозволяє використовувати її в якості базового елементу гардероба, комбінуючи з одягом різних стилів (в т.ч. з уніформою).



Насамкінець варто зазначити, що футболка-реглан 93/7 від бренду М-ТАС – це відмінний варіант для повсякденного використання. Вдалий крій вигідно підкреслює фігуру, легкий дихаючий матеріал дає відчуття комфорту навіть в жарку пору року, а висока якість гарантує довгий термін служби виробу (при дотриманні рекомендація по догляду, наданих виробником).

 

Характеристики

Розмір
Призначення
  • ЗСУ
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами