Щока універсальна на приклад

Оставить отзыв Код:  379966191

Щока універсальна на приклад

Оставить отзыв Код:  379966191

Продавец:KMB

4.6/5  ( 219 оценок )

428

Нет в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Аксесуар - накладка на приклад для зброї у вигляді універсальної щоки з панелями для патронташу допомагає підвищити точність стрільби.

Ця накладка на приклад легко монтується на приклад зброї та надійно закріплюється за допомогою регульованих ремінців. Завдяки цьому, око стрільця знаходиться на одній лінії з прицільною сіткою, що робить стрільбу більш точною та ефективною.

Щока патронташ від Black Braid у чорному кольорі виготовлена з міцного матеріалу - оксфорд 1000D. Вона має дві велкро-панелі, на які можна закріпити знімний патронташ, який продається окремо і залежить від калібру та типу патрона.

.

Аксесуар для зброї - патронташ сумка, що підвищує точність стрільби - універсальна накладка на приклад з панелями для патронташу. Її механізм дії дуже простий: щока легко розміщується на прикладі зброї та міцно фіксується за допомогою спеціальних регульованих ремінців.

Це дозволяє око стрільця знаходитися на одній лінії з прицільною сіткою, що підвищує точність та ефективність стрільби. Щока універсальна від Black Braid виготовлена з міцного матеріалу - оксфорд 1000D та поставляється в чорному кольорі. Її особливістю є дві велкро-панелі, на які можна прикріпити з'мний патронташ, що йде окремо та залежить від калібру та типу патрона.

Патронташ виготовлений з міцної резинки, що надійно фіксує БК. Щока на приклад дуже зручна як для правшів, так і для лівшів та кріпиться до прикладу за допомогою трьох затяжок з липучками, що дозволяє підібрати розмір практично під будь-який приклад.

Розміри накладка на приклад аксу становлять 27-11-(4-8) см (ширина щоки регулюється липучкою), а її висота - 4,5 см.

Однією з основних переваг щоки на приклад є те, що обличчя стрільця тулиться не до холодного дерева або пластику, а до якісної поліестерової тканини. Це забезпечує більший комфорт та зменшує вібрацію зброї під час стрільби. Основа щоки має спінений поліетилен та 3D mesh як підкладка, які гасять вібрації.

Характеристики

Материал
Цвет
  • Черный
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами