Щека Black Braid, арт. BB-SCH-olive

Код:  379966251

Щека Black Braid, арт. BB-SCH-olive

Код:  379966251

Є в наявності

565

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Аксесуар для зброї у вигляді накладки на приклад з панелями для патронташу допомагає збільшити точність при стрільбі. Цей аксесуар легко монтується на прикладі зброї та надежно закріплюється за допомогою регульованих ремінців, що забезпечує рівномірне розташування ока стрільця з прицільною сіткою. Це дозволяє досягти більшої точності та ефективності при стрільбі.

Щека на приклад універсальна від Black Braid має колір Olive та виготовлена ​​з міцного матеріалу - оксфорд 1000D. Вона оснащена двома велкро-панелями, на які можна закріпити знімний патронташ, який продається окремо та залежить від калібру та типу патрона.

.

Аксесуар для стрільби з мисливської, спортивної та тактичної зброї - щока  патронташ на приклад , що дозволяє підвищити точність та комфорт при стрільбі.

Цей продукт виготовлений з якісного та міцного матеріалу, що забезпечує надійність та довговічність у використанні. щока для прикладу універсальна легко кріпитися до прикладу зброї за допомогою спеціальних ремінців. Вона має дві панелі з липучкою для розміщення сумок закритих або відкритого патронташу з додатковими патронами, що дозволяє швидко дозарядити зброю під час стрілянини. Завдяки цьому, ви зможете швидко та зручно подавати набої без необхідності перерв у стрільбі.

Накладка відрізняється високою функціональністю та ергономічним дизайном, що забезпечує максимальний комфорт під час використання. Вона підходить для різних видів мисливської, спортивної та тактичної зброї, ідеально підійде для досвідчених стрільців та початківців любителів полювання чи спорту. З цим аксесуаром ви зможете підвищити точність стрілянини та отримати задоволення від процесу використання зброї.

Патронташ на приклад зроблений з міцної гуми, яка надійно утримує боєприпаси. Щока на приклад дуже зручна як для правшів, так і для лівшів, тому що кріпиться за допомогою трьох затяжок з липучками, що дозволяє підібрати розмір практично під будь-який приклад.

Ширина щоки може бути регульована за допомогою липучки і змінюється від 4 до 8 см. Основні розміри: длина 27 см, висота 11 см. поліестерової тканини, що забезпечує більший комфорт та зменшує вібрацію зброї під час стрільби.

Основа щоки містить спінений поліетилен та підкладку з 3D mesh, які гасять вібрації.

Характеристики

Матеріал
Колір
  • Оливковий
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами