Мультиабір для чистки зброї Real Avid CARBON BOSS AR15 AVCARBAR15

Мультиабір для чистки зброї Real Avid CARBON BOSS AR15 AVCARBAR15

Продавець:Tacticool

4.9/5  ( 222 оцінок )

2 222

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ІНСТРУМЕНТ для очищення нагару НАСТУПНОГО ПОКОЛІННЯ
Розумно розроблений, це найповніший багатофункціональний інструмент для видалення вуглецю. Укомплектований простими у використанні та точними інструментами для очищення, він дає вам можливість легко знищувати вуглець з 13 поверхонь на затворній групі та не тільки. Він також оснащений видавлювачем пінів, знімачом шплінтів, щітками для деталізації та нейлоновим захисним корпусомоболонкою. Тщательно, легко та швидко, тримає ваше зброю у робочому стані.

ОЧИШУЄ ВСІ 4 ОСНОВНІ ЧАСТИНИ ЗАТВОРНОЇ ГРУПІ AR15
REAL AVID CARBON BOSS AR15 - КОМПЛЕКСНИЙ ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ AR15
Створений власниками AR15 цей інструмент був розроблений, щоб надати вам найповніші можливості для видалення вуглецю. З поворотним вибивачем пінів, знімачем шплинтів, скребками внутрішнього та зовнішнього болтів, скребками для затвору, малими та великими скребками ударних штифтів, вбудованою на 360 градусів хвостовою щіткою затвору із фосфорної бронзи, багатоповерхневим болтом, що обертається, скребок для торцевої поверхні, скребок для затвору і ударнику цей інструмент є найгіршим врагом вуглецю. Кожен інструмент, що розкладається, фіксується на місці за допомогою фіксаторів. Завдяки маркованим інструментам Carbon Boss допоможе вам швидко та правильно виконувати цю роботу. Цей привабливий, якісний та надзвичайно ефективний інструмент прокладає шлях до нового світу з сучасного обслуговування зброї.

Характеристики

Калібр, мм
  • 5.56
Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами