M-Tac вставка модульна MOLLE 11x19.5 Laser Cut Black

M-Tac вставка модульна MOLLE 11x19.5 Laser Cut Black

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 300 оцінок )

337

Є в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Короткі характеристики

Модульна вставка MOLLE Laser Cut допоможе раціонально організувати простір у Вашому рюкзаку або сумці.

Виготовлена ​​з сучасного полімерного композиту, який надзвичайно стійкий до стирання, міцний і довговічний. Спеціальні відсіки, що виконані за технологією Laser Cut, дозволяють зручно розмістити EDC-набір. Кріпиться до внутрішньої стінки сумки, рюкзака або органайзера за допомогою пластикової велкро липучки. Також модульна вставка дає можливість закріпити підсумки, сумісні з Molle інтерфейсом.

Легка і компактна модульна вставка стане в пригоді всім, хто любить тримати свій EDC набір в порядку.

Матеріал:

полімерний композит

Розмір:

19,5 х 11 



M-TAC ВСТАВКА МОДУЛЬНА MOLLE 11X19.5 LASER CUT BLACK


Новинка в лінійці модульних вставок від бренду М-ТАС допоможе Вам раціонально організувати простір в рюкзаку або сумці. Вона відрізняється оригінальним дизайном, малою вагою та широким функціоналом. З цим аксесуаром всі елементи вашого EDC-набору будуть завжди на своїх місцях.



Поєднання високої якості та доступної вартості – характерна риса продукції бренду М-ТАС. Ретельний підбір матеріалів, продуманий функціонал і орієнтація на високі європейські стандарти – ось запорука популярності виробів бренду не тільки серед військових, а й серед рибалок, мисливців, любителів активного відпочинку на природі.

Тепер докладніше про новинку.

Модульна вставка Molle Laser Cut являє собою панель 11х19,5 см.



Матеріал виготовлення панелі – сучасний полімерний композит, що володіє винятковою стійкістю до стирання, міцністю і довговічністю.

Прорізи в панелі виконані за технологією Laser Cut, що не тільки забезпечує естетичний вигляд виробу, але і зменшує його вагу.



Прорізи в панелі двох форм – довгасті сумісні з молле-інтерфейсом, тоді як круглі ідеально підійдуть для шнурів. Всього на панелі розташовано 14 рядів прорізів по 5 штук в кожному ряду.

Модульна вставка комплектується двома парами еластичних стрічок.



Двома стрічками велкро.



І еластичним шнуром.



Всі ці елементи є знімними та можуть бути встановлені так, як це необхідно саме Вам.



Також Ви можете доповнити інтерфейс панелі іншими елементами.
За допомогою петель Ви можете закріпити такі елементи Вашого EDC-набору як мультитул, ручки, ліхтарики, хімсвітло тощо. Це допоможе організувати простір і закріпити кожен предмет на своєму місці.



Зі зворотного боку модульної вставки нашита пластикова velcro панель, за допомогою якої вона може кріпитися до внутрішньої стінки сумки, рюкзака або органайзера.



Дана панель сумісна з підсумками подібних розмірів, а також з однолямковими сумками, сумками-кобурами, деякими моделями тактичних рюкзаків і збройових чохлів бренду M-TAC, обладнаних відповідною velcro панеллю. Крім того, дана панель універсальна і може використовуватися в рюкзаках і сумках інших виробників, що мають відповідну за розміром основу velcro.



Легка і компактна модульна вставка стане в пригоді всім, хто любить тримати свій EDC набір у порядку. Така вставка дозволить надійно зафіксувати спорядження, знизивши ризик його втрати або пошкодження при випадковому випаданні, а також спрощує пошук потрібного предмета.


Характеристики

Колір
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами