Підсумок Black Braid, арт. BB-SH-pixel

Підсумок Black Braid, арт. BB-SH-pixel

Продавець:KMB

4.6/5  ( 219 оцінок )

598

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Підсумок утилітарний "сухарка" призначений для зберігання та транспортування невеликих побутових промов, продуктів харчування та габаритного спорядження. Його можна прикріпити до будь-якого тактичного спорядження із системою фіксації MOLLE.

Підсумок має простору трапецієподібну форму та складається з одного центрального відсіку для зберігання всіх необхідних промов. Цей відсік зміцнений зсередини міцною кулею підкладкової тканини, яка запобігає деформації та пошкодженню основи при зберіганні великих, важких чи грубих предметів.

.

Підсумок утилітарний для промов "Сухарка"   призначений для зберігання та транспортування невеликих побутових промов, продуктів харчування та габаритного спорядження. Його можна прикріпити до будь-якого тактичного спорядження із системою фіксації MOLLE.

Конструкція підсумку "Сухарка" : має простору трапецієподібну форму та складається з одного центрального відсіку для зберігання всіх необхідних промов. Цей відсік зміцнений зсередини міцною кулею підкладкової тканини, яка запобігає деформації та пошкодженню основи при зберіганні великих, важких чи грубих предметів. Верхівка має клапан із мембранної тканини з еластичною резинкою та фіксатором, що дозволяє надійно закрити підсумок та зберегти всередині його вміст.

Основний відсік закривається кришкою на два фастекси та має липучку на внутрішній стороні, яка допомагає щільніше закрити підсумок та запобігає випадковому розкриттю кришки.

На зовнішній стороні підсумку передбачені осередки системи MOLLE для прикріплення додаткового спорядження.

Зовнішній матеріал: високоміцна та зносостійка тканина із поліестеру Oxford 1000D з PU-покриттям, яке робить підсумок водонепроникним. Зміцнені ремінні стропи.

Фіксація. Підсумок можна прикріпити до будь-якого тактичного спорядження з кріпильними осередками системи MOLLE за допомогою 2 кліпсів на задній частині каркаса. На передній стороні та бічних ребрах підсумку розташовано 3 ряди осередків для прикріплення додаткового тактичного спорядження або малих підсумків.

Розмір підсумку сухарка 30х20х9 см. Загальний об'єм 5.4 л.

Характеристики

Колір
Матеріал
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами