Захисний м'який підсумок під навушники АТАКА SPC V2 SOF Мультикам

Захисний м'який підсумок під навушники АТАКА SPC V2 SOF Мультикам

Продавець:Гілляка

1 400

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Soft Protective Case (SPC)

М'який захисний чохол малого розміру (S) призначений для зберігання і захисту активних навушників або іншого вмісту при перенесенні і транспортуванні. Весь внутрішній простір кейса покрито м'якою тканиною-липучкою для ніжного ставлення до вмісту і можливості його додаткової фіксації. А також кріплення патчів на велкро-липучці, установки перетинок і т.д.

Бічні і зовнішні стінки подсумка виконані з синтетичної піни достатньої товщини, яка захищає вміст. Лицьова панель додатково армована із зовнішнього боку пластиковою вставкою, яка, власне, найчастіше і зустрічає на себе всякі удари.
У внутрішньому обсязі легко вмістяться, наприклад, активні навушники EARMOR, кнопка PTT EARMOR, пара змінних батарейок (для батарейок типу АА, ААА, 123А передбачений патч на 2 слота в комплекті поставки), і ще залишиться місце для дрібниць. Інструкцій, засобів чищення і т.д. Також чудово підходить для транспортування приладів нічного бачення, коліматорних прицілів, малогабаритної фото та відеотехніки тощо.

Варіант виконання "MILSPEC"

Камуфльоване виконанння "MILSPEC" для вимогливих клієнтів (бійців ССО ЗСУ (SOF), СБУ «А» и т.д. Використовується оригинальна високоміцна тканина військового зразка 500D CORDURA виробництва USA с NIR просоченням.

Стропи MURDOCK MULTICAM USA

Блискавка YKK MULTICAM USA

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами