Результат Idogear універсальний тактичний органайзер Molle BG-3578 Мультикам

Результат Idogear універсальний тактичний органайзер Molle BG-3578 Мультикам

Продавець:MagCas

5/5  ( 24 оцінок )

1 000

800

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чудовий матеріал: багатоцільова сумка MOLLE IDOGEAR виготовлена ​​з міцного нейлону 500D, має властивості зносостійкості, водостійкості/бруду/стійкості та комфорту. Тактична сумка оснащена високоякісними подвійними двосторонніми блискавками YKK преміум-класу, зручнішими у використанні. Мідні кнопки преміум-класу та довговічні. Використовується процес подвійної зшивки, який міцніший і довговічніший.
СИСТЕМА ЛАЗЕРНОГО РІЗАННЯ MOLLE/PALS: адаптована до міжнародного стандарту системи MOLLE. Спинка Molle розроблена з двома лямками та кнопкою, що ідеально підходить для кріплення до пояса, рюкзака, бойового жилета та іншої системи Molle. Попереду із системою кріплення на липучках ви можете прикріпити свої моральні нашивки на панель Molle.
ЛЕГКИЙ ДОСТУП: високоякісні двосторонні блискавки з безшумним відтягуванням шнура дозволяють швидко застібати мішок з обох боків або отримати доступ лише до одного боку тактичного мішка, не відкриваючи його повністю.
ПОТУЖНЕ ЗБЕРІГАННЯ: маленька сумка великої ємності. Ця сумка створена для забезпечення великого простору для зберігання невеликих аксесуарів. Є внутрішня кишеня з відділенням, яка допоможе зберігати безпечніше.
Розмір: 20х12х4см

Характеристики

Призначення
Додаткові характеристики
  • Molle loop panel, Змійка YKK Zipper
Матеріал
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами