Масло збройне Ballistol 50 мл

Масло збройне Ballistol 50 мл

Продавець:КРАКЕН 1

4.9/5  ( 219 оцінок )

169

Є в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ballistol видаляє затвердіння і нальоти свинцю, міді і томпаку зі стовбурів і патронников вогнепальної зброї, ізолює та захищає дерев'яні частини зброї, очищає, розм'якшує і просочує кобури, лямки, ремені. Ballistol нейтралізує і видаляє кислотні опади від чорного пороху.

Ballistol Догляд за зброєю: видаляє наліт свинцю, міді і томпаку зі стовбурів і патронников вогнепальної зброї, нейтралізує і видаляє кислотні опади від пороху.

Ballistol Догляд за металом:створює захисну плівку на поверхні металу, запобігаючи шкідливий зовнішній вплив.

Ballistol Догляд за шкірою: ефективно захищає вироби з шкіри від пошкодження, що наноситься комахами і грибками, створює вологонепроникний захисний шар.

Ballistol Догляд за деревом: захищає і зберігає будь-які натуральні дерев'яні вироби. Покращує зовнішній вигляд дерева і захищає його від згубного впливу вологи і комах.

Ballistol має антибактерицидну і дезінфікуючу дію, сприяє загоєнню ран (укуси комах, порізи, мозолі).

Деякі користувачі користуються доданими до вітчизняних рушниць сталевим шомполам, що йде в комплекті. Не робіть цього ніколи і ні в якому разі! Ви маєте всі шанси пошкодити нарізи ствола і поступово зіпсувати його!

Чистка пневматики

Якщо для вогнепальної зброї як гладкоствольні, так і нарізної процес чищення стволів більш або менш відпрацьований і є загальні рекомендації, то пневматична зброя має свої особливості. Все залежить від типу зброї (пружинно-поршневе, С02, компресійна і РСР), типу куль і їх виробника, потужності зброї, матеріалу стовбура і типу нарізів.

Необхідно видалити сміття, неминуче накопичується за час стрільби. Кулі, як і належить, залишають сліди на полях стовбура, так і просто з них летить свинцева пил, що утворилася при виробництві, а так як в пневматиці щось звідкись завжди дме, то по стовбуру прокачуються чималі об'єми повітря.

За змістом всякої "погані" вони непорівнянні з залишками пороху, але кількість самих пострілів з пневматичної зброї зазвичай більше. Начебто методика проста — прибираємо весь бруд зі стовбура разом з мастилом і наносимо тонкий шар нової мастила, але є нюанси.

Взагалі ступінь освинцовки залежить більше від якості стовбура і типу зброї, ніж від кількості зроблених пострілів. Стовбури могутніх пружинно-поршневих гвинтівок брудняться сильно і швидко. Ті, що стріляють за допомогою стиснутого повітря або газу, ведуть себе в цьому плані спокійніше, хоча по енергії можуть бути в три рази могутніше самих «звірячих» гвинтівок з пружинами.

Поліровані стовбури забруднюються менше, ніж неполірований. Полігональні стовбури, як правило, чистіше, ніж звичайна нарізка. Кількість нарізів — важливий фактор. Як не дивно, але чим нарізів більше, тим менше вони брудняться. У серійній пневматики найбільше число нарізів — 14, найменша — 6, зазвичай 8-12.

Брудний стовбур дає про себе знати просто: починаються незрозумілі відриви. Шуканий ознака саме не загальне розповзання групи, а зростання кількості відривів. З часом до половини всіх пострілів йдуть в «молоко».

Загальне правило в чищенні пневматики таке: з'ясувати, при якому настреле ваша гвинтівка починає «давати косяки», і потім, незадовго до заповітної цифри, починати чистку. Неможливо дати пораду, що і коли чистити, це потрібно визначати самостійно.

Для профілактики необхідно взяти до уваги деякі речі. Ніколи не треба використовувати радянські бренди: ДЦ, ДП, Дьяболо-1 і ДЦМ. Кулі самі по собі настільки брудні і неякісні, що взагалі немає ніякого сенсу ними стріляти.

Цигарки «Аматорські» або «Біломор» давно зникли з прилавків магазинів, а ця погань міцно тримається за рахунок любителів «дешевої і ситної їжі». Не можна стріляти сталевими кульками з нарізних стволів, будь вони хоч обміднені, хоч золочені. Залиште цей боєприпас американським дітям, для яких його і розробляли.

З якого боку чистити стовбур — неважливо. Якщо шомпол правильний, нічого роздряпати не вдасться. І взагалі є маса гвинтівок, чия конструкція дозволяє вставити з казенника тільки кулю, але не шомпол.

СО2 зброя — річ давно вивчена і абсолютно не примхлива. Високих швидкостей не дає, але і стовбури береже. Але використовувати неочищену від води вуглекислоту дуже і дуже погано. Білявий сніп, вилітає під час пострілу за кулею, — сніжинки, тобто замерзла вода. Від неї стовбури іржавіють досить швидко і рівномірно. До речі, вміст води в газі дуже критично для потужності зброї. Сніжинки при народженні забирають енергію у газу і позбавляють її кулі.

Стволы у СО2 оружия должны быть смазаны обязательно. Мультикомпрессионное, компрессионное и РСР оружие требует довольно бережного отношения к стволам. Грамотная смазка позволяет резко (в несколько раз) увеличить настрел между чистками.

Стволы пневматического оружия, даже высококлассного, не хромируются. Это не требуется, так как нет химического воздействия нагара и высоких температур. Вернее, не должно быть, а тончайшей масляной пленки достаточно, чтобы предохранить металл от коррозии. Стволы в пневматике вечные (при правильном использовании). Большое количество масла в стволе всегда плохо. «Большое» — это когда его можно увидеть. Именно оно и является причиной самых страшных засоров.

Во время выстрела мощные пружинно-поршневые винтовки это масло поджигают. Горит все, кроме силикона, и то когда его совсем мало. Пульки оставляют в масле свинцовую пыль, которая не удаляется следующими выстрелами. Попавшая в ствол любая мельчайшая соринка скорее всего также спрячется в нарезе и потом будет давать пролетающим мимо пулям советы, куда и как лететь.

И всем будет советовать разное... Именно поэтому не надо слепо переносить опыт чистки огнестрельного оружия с маслом, уж слишком часто его забывают полностью удалять после чистки. Сухие, полностью обезжиренные стволы тоже не оптимальное решение. Они освинцовываются очень быстро, да и энергия, которую у пули забирают нарезы на вращение, и без того слишком велика. Поэтому приветствуются любые способы снизить эти потери. Кроме того, стволы делаются из коррозионнонестойкой стали и ржавеют во влажном воздухе очень быстро. Нужен максимально тонкий слой и максимально стойкий к стиранию вид смазки.

Характеристики

Об'єм, мл
  • 50
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами