Масло збройне Ballistol 400 мл

Масло збройне Ballistol 400 мл

Продавець:КРАКЕН 1

4.9/5  ( 216 оцінок )

565

Немає в наявності

3

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ballistol видаляє затвердіння і нальоти свинцю, міді і томпаку зі стовбурів і патронников вогнепальної зброї, ізолює та захищає дерев'яні частини зброї, очищає, розм'якшує і просочує кобури, лямки, ремені. Ballistol нейтралізує і видаляє кислотні опади від чорного пороху.

Ballistol Догляд за зброєю: видаляє наліт свинцю, міді і томпаку зі стовбурів і патронников вогнепальної зброї, нейтралізує і видаляє кислотні опади від пороху.

Ballistol Догляд за металом:створює захисну плівку на поверхні металу, запобігаючи шкідливий зовнішній вплив.

Ballistol Догляд за шкірою: ефективно захищає вироби з шкіри від пошкодження, що наноситься комахами і грибками, створює вологонепроникний захисний шар.

Ballistol Догляд за деревом: захищає і зберігає будь-які натуральні дерев'яні вироби. Покращує зовнішній вигляд дерева і захищає його від згубного впливу вологи і комах.

Ballistol має антибактерицидну і дезінфікуючу дію, сприяє загоєнню ран (укуси комах, порізи, мозолі).

Деякі користувачі користуються доданими до вітчизняних рушниць сталевим шомполам, що йде в комплекті. Не робіть цього ніколи і ні в якому разі! Ви маєте всі шанси пошкодити нарізи ствола і поступово зіпсувати його!

Чистка пневматики

Якщо для вогнепальної зброї як гладкоствольні, так і нарізної процес чищення стволів більш або менш відпрацьований і є загальні рекомендації, то пневматична зброя має свої особливості. Все залежить від типу зброї (пружинно-поршневе, С02, компресійна і РСР), типу куль і їх виробника, потужності зброї, матеріалу стовбура і типу нарізів.

Необхідно видалити сміття, неминуче накопичується за час стрільби. Кулі, як і належить, залишають сліди на полях стовбура, так і просто з них летить свинцева пил, що утворилася при виробництві, а так як в пневматиці щось звідкись завжди дме, то по стовбуру прокачуються чималі об'єми повітря.

За змістом всякої "погані" вони непорівнянні з залишками пороху, але кількість самих пострілів з пневматичної зброї зазвичай більше. Начебто методика проста — прибираємо весь бруд зі стовбура разом з мастилом і наносимо тонкий шар нової мастила, але є нюанси.

Взагалі ступінь освинцовки залежить більше від якості стовбура і типу зброї, ніж від кількості зроблених пострілів. Стовбури могутніх пружинно-поршневих гвинтівок брудняться сильно і швидко. Ті, що стріляють за допомогою стиснутого повітря або газу, ведуть себе в цьому плані спокійніше, хоча по енергії можуть бути в три рази могутніше самих «звірячих» гвинтівок з пружинами.

Поліровані стовбури забруднюються менше, ніж неполірований. Полігональні стовбури, як правило, чистіше, ніж звичайна нарізка. Кількість нарізів — важливий фактор. Як не дивно, але чим нарізів більше, тим менше вони брудняться. У серійній пневматики найбільше число нарізів — 14, найменша — 6, зазвичай 8-12.

Брудний стовбур дає про себе знати просто: починаються незрозумілі відриви. Шуканий ознака саме не загальне розповзання групи, а зростання кількості відривів. З часом до половини всіх пострілів йдуть в «молоко».

Загальне правило в чищенні пневматики таке: з'ясувати, при якому настреле ваша гвинтівка починає «давати косяки», і потім, незадовго до заповітної цифри, починати чистку. Неможливо дати пораду, що і коли чистити, це потрібно визначати самостійно.

Для профілактики необхідно взяти до уваги деякі речі. Ніколи не треба використовувати радянські бренди: ДЦ, ДП, Дьяболо-1 і ДЦМ. Кулі самі по собі настільки брудні і неякісні, що взагалі немає ніякого сенсу ними стріляти.

Цигарки «Аматорські» або «Біломор» давно зникли з прилавків магазинів, а ця погань міцно тримається за рахунок любителів «дешевої і ситної їжі». Не можна стріляти сталевими кульками з нарізних стволів, будь вони хоч обміднені, хоч золочені. Залиште цей боєприпас американським дітям, для яких його і розробляли.

З якого боку чистити стовбур — неважливо. Якщо шомпол правильний, нічого роздряпати не вдасться. І взагалі є маса гвинтівок, чия конструкція дозволяє вставити з казенника тільки кулю, але не шомпол.

СО2 зброя — річ давно вивчена і абсолютно не примхлива. Високих швидкостей не дає, але і стовбури береже. Але використовувати неочищену від води вуглекислоту дуже і дуже погано. Білявий сніп, вилітає під час пострілу за кулею, — сніжинки, тобто замерзла вода. Від неї стовбури іржавіють досить швидко і рівномірно. До речі, вміст води в газі дуже критично для потужності зброї. Сніжинки при народженні забирають енергію у газу і позбавляють її кулі.

Стовбури в СО2 зброї повинні бути змащені обов'язково. Мультікомпрессіонное, компресійна РСР і зброя вимагає досить обережного ставлення до стовбурів. Грамотна мастило дозволяє різко (у кілька разів) збільшити настріл між чистками.

Стволы пневматического оружия, даже высококлассного, не хромируются. Это не требуется, так как нет химического воздействия нагара и высоких температур. Вернее, не должно быть, а тончайшей масляной пленки достаточно, чтобы предохранить металл от коррозии. Стволы в пневматике вечные (при правильном использовании). Большое количество масла в стволе всегда плохо. «Большое» — это когда его можно увидеть. Именно оно и является причиной самых страшных засоров.

Во время выстрела мощные пружинно-поршневые винтовки это масло поджигают. Горит все, кроме силикона, и то когда его совсем мало. Пульки оставляют в масле свинцовую пыль, которая не удаляется следующими выстрелами. Попавшая в ствол любая мельчайшая соринка скорее всего также спрячется в нарезе и потом будет давать пролетающим мимо пулям советы, куда и как лететь.

И всем будет советовать разное... Именно поэтому не надо слепо переносить опыт чистки огнестрельного оружия с маслом, уж слишком часто его забывают полностью удалять после чистки. Сухие, полностью обезжиренные стволы тоже не оптимальное решение. Они освинцовываются очень быстро, да и энергия, которую у пули забирают нарезы на вращение, и без того слишком велика. Поэтому приветствуются любые способы снизить эти потери. Кроме того, стволы делаются из коррозионнонестойкой стали и ржавеют во влажном воздухе очень быстро. Нужен максимально тонкий слой и максимально стойкий к стиранию вид смазки.

Характеристики

Об'єм, мл
  • 400
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами