Масло збройне Терен РЖ 110 мл універсальне

Масло збройне Терен РЖ 110 мл універсальне

Продавець:КРАКЕН 1

4.9/5  ( 225 оцінок )

66

Є в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ружейное масло Терен-РЖ призначене для очищення деталей зброї від порохового нагару і для їх короткочасного захисту від корозії; використовується також як робоча мастило для ненавантажених вузлів, що працюють при температурах до мінус 45 °С. Масло розфасовується в циліндричні пластикові флакони об'ємом 110 мл

ОПИС

Терен-РЖ ефективно і легко очищає стовбур, механізми та інші металеві поверхні від нагару, сажі, залишків пороху і старого мастила. З його допомогою можна повністю видалити бруд і іржу. Завдяки якісних сировинних компонентів і добре збалансованому складу це масло володіє рядом унікальних характеристик. Це масло знімає нагар, видаляє наліт і іржу, захищає від забруднень; видаляє залишки пороху і томпаку, розчиняє смолисті і неякісні масла; очищає і захищає механізми, повертає первісну чистоту жолобів та поверхонь; проникає в найдрібніші дефекти і зберігає поверхні гладкими. При этом оно не вступает в реакцию с загрязнениями, не образует отложений, не разрушает дерево, пластмассу, резину и лак.

ПРИМЕНЕНИЕ

Способ применения:

-нанести масло на загрязненные детали;

-через 20-25 минут удалить излишек масла сухой ветошью.

Рекомендуется применять масло Терен-РЖ после обработки поверхностей раствором Терен-РЧС. Для длительной консервации после применения масла Терен-РЖ необходимо использовать нейтральное масло Терен-ОС.

Диапазон температур окружающего воздуха для наиболее эффективного применения масла Терен-РЖ - от +5˚С до + 35˚С.

МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖНОСТИ:

-не применять вблизи открытого огня;

-не допускать нагревания выше + 45˚С;

-беречь от детей.

Гарантийный срок хранения 24 месяцев от даты изготовления, раствор Терен-РЧС должен храниться при температуре от -8˚С до + 45˚С.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами