Олія збройова Ballistol Gunex 50 мл

Олія збройова Ballistol Gunex 50 мл

Продавець:КРАКЕН 1

4.9/5  ( 225 оцінок )

191

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ballistol видаляє затвердіння та нальоти олива, міді та томпака з дул і патронників вогнепальної зброї, ізолює й захищає дерев'яні частини зброї, очищає, розм'якшує та просочує кобури, лямки, ремені. Ballistol нейтралізує та видаляє кислотні осади від чорного пороху.

Догляд за зброєю: Розроблено для високих вимог армії та стрільців-спортсменів! видаляє залишки пороху, томпака та диму, а також непридатні олії та забруднення. Підтримує ковзання всієї механіки, не твердне й не склеює. Захищає й у разі надзвичайних погодних умов від іржі упродовж тривалого часу. Має дуже гарну повзучість і гарні мастильні властивості. Ідеально для догляду та технічного обслуговування мисливської та спортивної зброї, пістолетів, револьверів і сигнальної зброї. І для апаратів для оглушення бойком із пороховим зарядом.

Поза приміщеннями: Механіка пристроїв і інструментів зберігає легкість ходу та захищає від іржі. Ослаблюється заїдання з'єднань. Зокрема для складаних лопат, сокир, пил, воріт і лебідок. Гарантоване функціонування за температури від -40 °C до +150 °C, зокрема й у соломісткої атмосфери.

Рибальські снасті: Для догляду та ремонту телескопічних вудлищ і котушок. Перешкоджає замерзанню й не затвердіє.

Якість: Випробування з результатом "дуже добре" у сольовій камері з розпиленням згідно з DIN 50 021-SS. Гарантує тривалий захист від іржі.

Характеристики

Об'єм, мл
  • 50
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами