Масло озброєне Ballistol 500 мл

Масло озброєне Ballistol 500 мл

Продавець:КРАКЕН 1

4.9/5  ( 213 оцінок )

605

Є в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ballistol Видаляється відвершення і нальоти свинцю, міді та топка з стовбурів і патронників вогнепальної зброї, ізолює і захищає дерев'яні частини зброї, очищує, розм’якшує і пробиє кобури, лямки, ремені. Ballistol Нейтралізує і усуває кислотні осади від чорного пороху.

Прихід за зброєю: Ballistol Видаляє наліт свинцю, міді та томпака зі стовбурів і патронів вогнепальної зброї, нейтралізує і видаляє кислотні осади від пороху.

Вхід за металом: Ballistol створює захисну плівку на поверхні металу, запобігаючи шкідливому зовнішньому впливу.

Догляд за шкірою: Ballistol Завдяки ефективному захисту шкіри від пошкоджень комах та грибок утворюється вогнетривкий захисний шар.

Догляд за деревом: Ballistol захищає і зберігає будь - які натуральні дерев’яні вироби. Покращує вигляд дерева і захищає його від згубного впливу вологи та комах.

Ballistol має антибактерицидний і дезінфекційний ефект, що сприяє загоєнню ран (укуси комах, порізи, мозолі).

Деякі користувачі користуються додатними рушіями, що йдуть у комплекті. Не робіть цього ні в якому разі! Ви маєте всі шанси пошкодити нарізи стовбура і поступово зіпсувати його!

Чищення пневматики

Якщо для вогнепальної зброї як гладенької, так і нарізного процесу чистити стовбури більш - менш відпрацьовано, і є загальні рекомендації, то пневматична зброя має свої особливості. Все залежить від типу зброї (президентно-поршневово, С02, компресіонне і РСР), типу куль та їх виробника, потужності зброї, матеріалу стовбура і типу нарізів.

Потрібно усунути сміття, яке обов’язково накопичується під час стрільби. Кулі, як і належить, залишають сліди на полях стовбура, та і просто з них летить свинцевий пил, що формується при виробництві, а оскільки в пневматиці щось звідкись завжди дме, то по стовбуру прокачуються невеликі об'єми повітря.

За вмістом всякої "мудрості" вони не складені з залишками пороху, але кількість самих пострілів з пневматичної зброї зазвичай більша. Ніби методика проста - позбудемося бруду разом зі змазкою і наносимо тонкий шар нової мастили, але є нюанси.

У більшості випадків кількість освінців залежить більше від якості стовбура і типу зброї, ніж від кількості виконаних пострілів. Стовбури потужних пружинно-поршнеєвих гвинтівок затуляються сильно і швидко. Ті, що стріляють за допомогою стисненого повітря або газу, ведуть себе в цьому плані спокійніше, хоча по енергії можуть бути в три рази сильніші за найвірніші гвинтівки з пружинами.

Пововані стовбури пачкаються менше, ніж неповні. Зазвичай полігональні стовбури чистіші, ніж звичайна нарізка. Кількість нарізів є важливим фактором. Дивно, але чим більше нарізів, тим менше вони труться. У серійній пневматиці найбільша кількість нарізів - 14 найменша - 6, зазвичай 8-12.

Брудний стовбур дає про себе знати просто: починаються незрозумілі прориви. Це не загальна кількість груп, а зріст кількості відривів. З часом до половини всіх пострілів ідуть в « замолочко».

Загальне правило у чистки пневматики таке: з'ясувати, при якому пострілі ваша гвинтівка починає « давати бічні бокові», і потім, незадовго до умовної цифри, починати чистку. Неможливо дати пораду, що і коли чистити, це потрібно визначати самостійно.

Профілактика полягає в тому, щоб взяти до уваги деякі речі. Ніколи не використовуйте радянські бренди: ДЦ, ДП, Дьяболо-1 і ДЦМ. Пули самі по собі настільки брудні і неякісні, що взагалі немає ніякого сенсу ними стріляти.

Папіроси « Левюбільські» або « Біломор» вже давно зникли з прилавків магазинів, а ця погань міцно тримається за рахунок любителів « ідеальної і ситної їжі». Не можна стріляти сталевими кульками з нарізаних стовбурів, якщо вони хоч охолоджені, хоч золоті. Залиште цей боєприпас американським дітям, для яких його і розробляли.

Хоч би з якого боку чистити стовбур, це не має значення. Якщо шомпол правильний, нічого роздряпати не вдасться. І взагалі є маса гвинтівок, чия конструкція дозволяє вставити з казенника тільки кулю, але не шомпол.

ЗO2 зброя - це вже давно досліджена і абсолютно не примхлива. Високих швидкостей не дає, але й стовбури береже. Але використовувати неочищену від води вуглекислоту дуже і дуже погано. Білий сноп, який вилітає за кулями під час пострілу, є сніжинками, тобто замерзлою водою. З неї іржавіють дуже швидко і рівномірно. До речі, рівень води в газі дуже критичний для потужності зброї. Сніжинки при народженні забирають енергію у газу і позбавляють її кулі.

Столи у СО2 зброї повинні бути змащені обов'язково. Мультикомпресіонне, компресіонне і РСР вимагає дуже обережного ставлення до стовбурів. Завдяки грамотній мастилці (у декілька разів) миттю можна збільшити швидкість між чистками.

Столи пневматичної зброї, навіть висококласної, не кульгуються. Це не потрібно, оскільки не існує хімічного впливу нагари і високих температур. Вірше, не повинно бути, а тонкою олійною плівкою достатньо, щоб захистити метал від коррозії. Стовбури у пневматиці вічні (до правильного використання). Велика кількість масла у стовбурі завжди погано. "Велике" - це коли його можна побачити. Саме це і є причиною найстрашніших засорів.

Під час пострілу потужні пружинно-поршневі гвинтівки це масло підпалюють. Горить все, крім силікону, і то коли його зовсім мало. Пульки залишають у олії свинцевий пил, який не видаляється наступними пострілами. Коли вона впала у стовбур, будь - яка крихітна стінка, мабуть, також сховається в нарізі і потім даватиме пролітаючим повз кулю поради, куди і як летіти.

І всім буде радити різне... Саме тому не треба сліпо зносити чистки вогнепальної зброї з маслом, а надто часто її забувають повністю видаляти після чистки. Сухіє, повністю знежирені стовбури теж не оптимальне рішення. Вони дуже швидко осідають, так і енергія, яку у кулі забирають на повороти, і без того занадто велика. Тому вітаються з будь - яким способом зменшити ці втрати. Крім того, стовбури робляться з коррозіонально нестійкою сталі і іржавіють у вологому повітрі дуже швидко. Потрібно максимально тонкий шар і максимально стійкий до стирання вигляд змазки.

Характеристики

Об'єм, мл
  • 500
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами