Патрони холості Ozkursan 9мм пістолетний (50шт)

Патрони холості Ozkursan 9мм пістолетний (50шт)

Продавець:КРАКЕН 1

4.9/5  ( 219 оцінок )

701

Є в наявності

64

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

У холостих патронів використовують не бойовий, а холостий порох, так як бойовий порох, не зустрівши перед собою істотного перешкоди у вигляді кулі, не встигає згоряти в стовбурі і вилітає з нього. Холостий порох відноситься до категорії быстрогорящих порохів, по суті це мисливський порох, використовуваний під сипучий снаряд, який складається з картечі або дроби. Капсуль і гільза для холостого патрона використовуються ті ж, що і у випадку бойового, гільзи досить часто застосовуються зібрані після стрільб спеціальними бойовими патронами. Щоб гарантувати повноцінне згоряння заряду холостих патронів, потрібно влаштувати певну перешкоду для заряду. За кордоном з цією метою в гільзу вставляється дерев'яна куля, яка володіє глибокою порожнечею ззаду. Під час вильоту зі ствола подібна куля розбивається завдяки газів на маленькі трісочки і на дистанції три-п'ять кроків не приносить нікому шкоди. З таким же успіхом в російській армії використовувалася куля, яка згорнута з грубої обгорткового паперу. Не потрібно думати, що холості патрони – безпечний і легкий порох, з яким можна виконувати різноманітні досліди. Коли ви під бойову кулю покладіть заряд холостих патронів замість бойових, під час пострілу буде виникати неймовірний тиск, що дуже небезпечно для збереження цілісності гвинтівки, хоча початкова швидкість польоту кулі буде незначна. Крім того, бойовий порох не дає якісних результатів у холостих патронів у зв'язку з неповним згорянням.

Існують Пістолетні і Револьверні патрони. Пістолетні патрони використовуються в пістолетах, пістолетах-кулеметах, а також в деяких револьверах. Характерною ознакою револьверних патронів є виступаючий фланець або рант в донної частини гільзи, призначення якого — утримувати патрон у каморі барабана. Подібний фланець мають і деякі винтовочные патрони, наприклад вітчизняний 7,62х54 мм R.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення