Компресор Acid портативний високого тиску 300 атм, 12v/220v

Компресор Acid портативний високого тиску 300 атм, 12v/220v

Продавець:КРАКЕН 1

4.9/5  ( 213 оцінок )

12 160

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Електричний компресор високого тиску для накачування резервуара гвинтівок з попередньою накачуванням (PCP — Pre-Charged Pneumatic).

Максимальний тиск - 300 атм.

Розмір компресора: 20,5 x 17,5 x 13 см

Для роботи електричного компресора необхідно підключення до мережі 110 В або 220 В, а також можливий варіант роботи від акумулятора авто 12 В, що стане в нагоді для використання на природі. У комплекті з электрокомпрессором йде невеликий трансформатор-перетворювач, що дозволяє використовувати його від мережі 110 В або 220 В. Також компресор має свою вбудовану систему повітряного охолодження, але яка досить гучна. Крім гвинтівок PCP, компресор можна використовувати для закачування балонів до 3 літрів.

Як правильно запускати портативний компресор:

Необхідно правильно підключити дроти до трансформатора. Одягнути шланг високого тиску на кріплення Квік на правій стороні компресора. Включити компресор в мережу і тим самим запустити систему охолодження (перед запуском компресора система охолодження повинна попрацювати мінімум 1-2 хвилину. Закрутити підбурювали гвинт до упору в компресор. Підключити заправний штуцер до шлангу компресора і запустити компресор. Після того як гвинтівка буде заправлена необхідно вимкнути компресор. За допомогою підбурюючого гвинта необхідно стравити надлишковий тиск з шланга заправки, після чого можна витягати заправний штуцер з гвинтівки. Після того як компресор вимкнений не можна відключати його від мережі мінімум 5-7 хвилин, оскільки протягом цього часу працює повітряна система охолодження і відводить від компресора зайве тепло. Обмеження при роботі з портативним компресором 1.2 кВт Максимальна температура на термометрі не повинна перевищувати 55-60 градусів Цельсія. (В cлучaе еcли темперaтурa поднялacь до этого уровня необходимо отключить компреccор не отключaя его от cети, до охлaждения компреccорa до темперaтуры в 25-30 грaд. Цельcия). Время беcпрерывной рaботы компреccорa не должно превышaть 7-8 минут. (Это cвязaнно c cиcтемой cмaзки, для зaпрaвки бaллонa в 3 Литрa необходимо отключaть компреccор нa 2-3 минуты, для кaчеcтвенной cмaзки элементов компреccорa). Мaкcимaльное дaвление, зaявленное производителем - 300 Бaр, однaко рекомендуем иcпользовaть компреccор для зaпрaвки до дaвления в 250 Aтм, т.к это увеличит реcурc компреccорa.

Характеристики

Комплектація
  • Насос,Упаковка
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення