Ніж Grand Way 2463 UB (10507349)

Код:  380876217
Матеріал клинка

Ніж Grand Way 2463 UB (10507349)

Код:  380876217

Є в наявності

750

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

GrandWay 2463 UB – ніж з чудовим поєднанням параметрів ціни та якості.

Навіщо призначений Grand Way 2463 UB?

Grand Way 2463 UB – актуальна модель, що увібрала в себе найкращі конструктивні рішення, використані в дорогих брендових моделях, але зберегла доступну ціну.

GrandWay 2463 UB – дуже зручний та міцний ніж, здатний успішно різати, рубати та витримувати екстремальні умови використання. Він відмінно підійде для робіт по табору (найрізніших, від кухні до будівництва), відкривання ящиків, рубці гілок, приготуванню тріски для багаття, ремонту спорядження.

З рівним успіхом його можна назвати і справжнім ножем виживання. Адже, крім багатофункціональності, він відрізняється і неабиякою стійкістю до впливів середовища.

Клинок

Клинок Grand Way 2463 UB привертає увагу своєю формою. Це так званий trailing point, характерний для традиційних східних ножів на кшталт східного кинджалу-джамбії. Добре відомо, що мечі такої форми добре підходили до різних мирних занять типу обробки риби та зняття шкур. Також добре відомі їхні високі бойові якості.

Довжина клинка – 144 мм. Пряме обух товщиною – 3,4 мм. Довга пряма ріжуча кромка, яка закінчується незаточеною ділянкою, яка допоможе не пошкодити ручку, коли ви заточуєте ваш ніж.

Завдяки увігнутим спускам та оптимальній товщині клинка, навіть такий міцний ніж залишається гарним різаком.

Будьте впевнені, ніхто не стане легковажно ставитись до ножа з ТАКИМ клинком!

Клинок виготовлений із нержавіючої сталі 440С. Міцний та невибагливий матеріал, який був основною ножовою сталлю протягом більшої частини ХХ століття. Висока корозійна стійкість сплаву додатково підвищена міцним покриттям чорного кольору (до того ж, це важливий елемент тактичної моди).

Рукояти

Рукоятка виконана з міцної гуми на кшталт кратону. Поперечний переріз не дає рукояті провернутися в долоні під час серйозної роботи. Невеликий упор під пальці досить надійно утримує долоню від зісковзування. У районі наверша є отвір під темляком.

Рукоятка максимально міцна, зручна, стійка до впливу вологи, не ковзає в руці, не стає занадто холодною на морозі. Пружний матеріал відмінно гасить поштовхи та удари, не вминає долоню.

Grand Way 2463 UB - зручний ніж.

До речі, зверніть увагу на вартість. Знайти стільки функціональності та надійності за такі гроші вам буде непросто. До того ж, купуючи цей ніж, ви купуєте ще й надійні піхви із щільної тканини, що входять у ціну комплекту!

Grand Way 2463 UB насправді вартий вашої уваги! На його боці є низка незаперечних переваг. Свої гроші цей ніж відобразить однозначно.

Виробник: Grand Way

Вид ножа: Нескладний

Загальна довжина, мм: 261

Довжина леза, мм: 144

Довжина рукоятки, мм: 117

Товщина леза, мм: 3.4

Ширина леза, мм: 28

Марка сталі: 440 C

Твердість сталі, HRC: 57-58

Поверхня леза: Black Stonewash

Товщина ручки, мм: 22.4

Матеріал рукоятки: Гума

Наявність чохла: так

Матеріал чохла: Тканина

Маса, м: 197

Вид упаковки: картонна упаковка

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • HRC: 57-58
Товщина ручки, мм
  • 22.4
Піхви/чохол
  • Чохол
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».