Рюкзак тактичний Acropolis Ranger Green РБІ-5

Рюкзак тактичний Acropolis Ranger Green РБІ-5

Продавець:TrialSportStore

2 560

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Розмір: 31x50x14,5 см.
Об'єм: 35 л.
Цвет: олива
Матеріал: Cordura ® 1000D, Cordura ® Hybrid, поліамідна стрічка, армована нитка, фурнітура ацетал (Due Emme S.r.l. (Італія).
Військовий рюкзак об'ємом 35 літрів. Призначені для використання в екстремальних і побутових умовах військовими, охоронними фірмами, а також громадськими. Має просторе центральне відділення з окремою внутрішньою кишенею на липучці. На відкидному клапані дві кишені на замках для невеликих елементів спорядження. Дно виробу має дренажний отвір, обладнаний латунним люверсом.
Для кріплення тактичних підсумків на лицьовій стороні та боках пришиті панелі накладок системи MOLLE. Спинка рюкзака жорстка всередині та м'яка зовні. Наплічні лямки ергономічної форми з пряжками-регуляторами для коригування їх розміру за довжиною та висотою. Конструкція лямок додатково укріплена високоміцною поліамідною стрічкою.
Рюкзак обладнаний системою швидкого скидання. Фіксується на рівні грудей застібкою «фастекс».
Із зовнішнього боку пришиті два кріплення для перенесення військового каремата (килимка) у польових умовах військових навчання або бойових дій.
Рюкзак виготовлений із водовідштовхувального, морозо- та зносостійкого матеріалу. Прошитий міцними поліамідними нитками.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами