Тримач шоломів та касок АТАКА Краб Мультикам

Тримач шоломів та касок АТАКА Краб Мультикам

Продавець:Гілляка

1 850

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шолом під час переходів або безпечного транспортування солдатів не завжди знаходиться на голові бійця. Нести каску в руках не зручно, а прив'язана за ремінець підборіддя, вона постійно бовтається і стукає по спорядженню. Вихід є. Закріпити каску жорстко за допомогою спеціального кріплення до рюкзака. Воно кріпиться модульно до MOLLE (PALS) інтерфейсу або за будь-які зручні кріплення чи пластикову фурнітуру. Після цього, шолом вставляється підсумок до упору, тканинна частина охоплює купол, закриваються фастекси і проводиться утяжка (регулювання) по всіх 4-х точках кріплення. Форма підсумку враховує наявність на сучасних шоломах планок кріплення ПНО (NVG), рейкових систем, тактичних ліхтарів тощо.

У разі потреби, шолом легко і швидко, в один рух, витягується з підсумку. Для цього достатньо розстебнути два фастекси.

Підходить до всіх моделей рюкзаків виробництва ТМ "А.Т.А.К.А." та більшості рюкзаків інших виробників. Може використовуватися для перенесення курток або інших елементів військового одягу або спорядження.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами