Оптичний приціл DISCOVERY OPTICS HD 4-24X50SFIR FFP

Оптичний приціл DISCOVERY OPTICS HD 4-24X50SFIR FFP

Продавець:Best mix.ua

4.6/5  ( 33 оцінок )

15 800

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл Discovery HD 4-24X50 FFP SF із сіткою SS FFP і підсвіткою оптичний (59)

Discovery Optics HD 4-24X50 SFIR SLT FFP IR-MIL Zero Stop — призначений для стрільби на середніх і дальніх дистанціях. Може використовуватися на збройові великих калібрів, аж до.408 Chey Tac із дульною енергією пострілу 11 кДж. Стрілкам доступний широкий діапазон оптичного збільшення, високоточні механізми вивірки, снайперська прицільна сітка (типу «Хорус») у першій фокальній площині з підсвіткою. Світлосильний об'єктив і великий діаметр центральної труби (34 мм) забезпечують проходження достатньої кількості світла для застосування оптики за низького рівня освітленості.

Оптичний приціл Дискавері Оптикс HD/34 4-24X50 виготовлений у повністю водонепроникному корпусі з авіаційного алюмінію. Не боїться прямого занурення у воду. Внутрішні порожнини заповнені осушеним азотом для захисту від запотівання. Для високоточної стрільби на дальні відстані є механізм відбудови від паралакса. Комфортний винос вихідної зіниці дає змогу не побоюватися за ризик травмування «новичків» під час стрільби їхньої зброї «дорослих калібрів». За невеликі гроші ви отримуєте високоефективний інструмент, за своїми функціональними можливостями не поступається продукції ТОП-ових брендів зі світовим ім'ям. Це ідеальне рішення для будь-якого різновиду полювання, зокрема й гірської, а також практичної стрільби на дальні відстані.

Особливості

Для полювання та стрільби на середніх і далеких дистанціях;
Діаметр об'єктива 50 мм;
Діапазон оптичного збільшення 4-24х;
Діаметр центральної труби 34 мм;
Відбудова від паралакса бічним барабаном від 10 ярдів до нескінченності;
Багатошарове просвітлювальне покриття Full Multi-Green Coated;
Гравована сітка SFIR SLT FFP IR-MIL (MIL-DOT);
Підсвітка сітки 5 рівнів яскравості;
Розташування сітки — FFP (перша фокальна площина);
Крок викрутки 1/10 Mil, діапазон введення 60 МОА;
Скидання параметрів на новий нуль;
Корпус з авіаційного алюмінію Т6 — 6061;
Повністю водонепроникна конструкція;
Ударна стійкість до 11000 Дж Cal. 300PRC, 338LM, 408 CT;
Азотне заповнення для захисту від запотівання;
Сонцезахисна бліда;
Винос вихідної зіниці 92-95 мм;
Діоптрійне коригування окуляра.

Конструктивні особливості

Оптика

Денний приціл Дискавері Оптикс HD/34 4-24X50 обладнаний світлосильним об'єктивом з апертурою 50 мм, діаметр центральної труби 34 мм. Ці особливості дали змогу отримати максимально широкий діапазон оптичного збільшення й хід прицільної сітки по вертикалі та горизонту (60 МАО). Мінімальна кратність 4х, максимальна 24. Лінзи об'єктива мають двостороннє багатошарове покриття (Full Multi-Green Coated) із загальним коефіцієнтом світлопропускання понад 95%. На лінзах не збирається пил і відштовхується волога. Широкий кут поля зору на мінімальному збільшенні дає змогу стрільцям швидко відшукати ціль на широкому відкритому просторі. У разі потреби точного наведення можна одним пальцем максимально наблизити. Низькопрофільне кільце має плавний хід і тактильний виступ.

Для підстроювання оптики під індивідуальні особливості зору є механізм діоптрійного коригування (± 2 дптр). Вихідний зіниці винесений на комфортну відстань — понад 90 мм. Мисливці можуть вести вогонь, не побоюючись за отримання травм під час стрільби зі зброї «дорослих» калібрів. Стріляти можна в тактичних або діоптрійних окулярах, не докладаючися щільно до окуляра. Оптика найвищого класу — HD повністю позбавлена будь-якого роду оптичних спотворень. Зображення навіть на максимальному збільшенні рівне та чітке по всьому полю зору, немає кома та хроматичні аберації.
Сітка

Визир SFIR SLT FFP IR-MIL (MIL-DOT) — аналог снайперського «Хорус» розташований у першій фокальній площині. Стрілки можуть користуватися всіма її перевагами, а саме: точно визначати відстань і брати правки для компенсації падіння траєкторії падіння кулі та враховувати вплив бічного вітру. Це ідеальне рішення для стрільби виносом точки прицілювання. Сітка вигравіювана на лінзах, на відміну від дротяних аналогів, повністю позбавлена ймовірності зміщення під високими ударними навантаженнями. Підсвітка сітки створює гарні умови для застосування оптики за слабкого, сутінкового освітлення. Приціл обладнаний бічним барабаном відбудови від паралакса, що особливо актуально під час стрільби на дальніх дистанціях. Турелі введення правок високі з функцією скидання налаштувань на новий нуль і фіксацією від випадкового зміщення. Ціна кліка 1/10 Mil і запас ходу по вертикалі та горизонту 60 МОА дадуть змогу ефективно вражати цілі на «космічних» дистанціях для будь-якого різновиду полювання.

Проверударний повністю водонепроникний корпус

Як матеріал розробники використовували високоміцний сплав авіаційного алюмінію Т6 — 6061. Корпус вифрезерований із суцільної заготовки та є монолітним, повністю немає будь-якого роду люфти. Отже, модель здатна впевнено тримати високі ударні навантаження калібрів 300PRC, 338LM, 408 Chey Tac із дульною енергією пострілу до 11 кДж. Повний захист від вологи, що допускає пряме занурення у воду, дає змогу експлуатувати прилад за будь-яких атмосферних опадів у формі зливи або мокрого снігу. Внутрішні канали заповнені осушеним азотом, що перешкоджає осадженню конденсату у разі різких коливань температури. Термічні удари прицілу не страшні, оптика не потіє навіть в екстремальних умовах експлуатації. Захисне покриття нанесене хімічним способом — анодуванням. Чорний матовий колір не відблискує на сонці. Покриття захищає корпус від утворення подряпин і відколів під час ударів об гілки дерев або випадкових падінь на скелястий ґрунт. Для усунення впливу бічної засвічки під час стрільби в світний період можна скористатися сонцезахисною блендою, яка є в комплекті постачання. Вона також повністю виключає відблиск, здатний викликати демасковий ефект.

КОплект постачання:

Discovery Optics HD 4-24X50 SFIR SLT FFP IR-MIL Zero Stop
Кришки на об'єктив і окуляр
Сонцезахисна бленда
Серветка для чищення оптики
Інструкція з експлуатації
Гарантійний талон


Технічні характеристики

Оптичне збільшення, х 4-24
Діаметр об'єктива мм. 50
Поле зору на 100 ярдів — 27.5-4.6
Видалення вихідної зіниці, мм — 3.5in-4.0in (90 mm-100mm)
Регулювання діоптр. Да
Ціна поділки кліка 1 CLICK = 1/10 МIL
Діапазон регулювань за вертикаллю, MOA: 60
Діапазон регулювань за горизонтом, MOA: 60
Регулювання паралакса Так, від 10 ярдів

Zero Reset: YES
Zero Stop: YES
Revolution Indicator: NO
Zero Lock: YES(Lock=Down)

Фокальна площина сітки Перша фокальна площина (FFP)
Тип сітки SFIR SLT FFP IR-MIL (MIL-DOT)
Підсвітка сітки Є, 5 позицій
Діаметр кілець/Посадкове місце: мм 34
Матеріал корпусу Алюміній
Застосування (ударна стійкість) Вігнестрельна зброя калібру Cal. 300PRC, 338LM, 408 CT
Заповнений Азотом Так
Удару стійкий Так
Водонепроникний Так
Захист від запотівання Так
Покриття лінз — Так, фірмове покриття лінз Full Multi-Green Coated
Загальна довжина, мм: 374
Вага г. 1100
Гарантійний термін міс. 12

Характеристики

Тип прицілу
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами