Оптичний приціл DISCOVERY OPTICS HS 6-24X50 SFIR FFP

Оптичний приціл DISCOVERY OPTICS HS 6-24X50 SFIR FFP

Продавець:Best mix.ua

4.6/5  ( 33 оцінок )

9 880

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл оптичний Discovery FFP 6-24X50 SFRLIR з відстроюванням від паралакса та маркою в першій фокальній площині (68)

Discovery HS 6-24X50 SFIR FFP — по-справжньому сучасний приціл високої якості за доступною ціною! Він має змінну кратність 6-24х і досить багатий набір інструментів настроювання. Лінза об'єктива діаметром 50 мм забезпечує прицілу чудову світлосилу та комфортні показники розмірів вихідного зіниці. Прицільна розташована сітка в першій фокальній площині. Це неабияк підвищує зручність використання прицілу, заощаджує час і знижує стомлюваність стрільця. Це технічне рішення є по-справжньому актуальним, воно неабияк підвищує клас і практичні можливості прицілу Discovery HS 6-24X50 SFIR FFP. Приціл загалом дуже світлий і комфортний. Міцність конструкції робить його сумісним із пневматикою СО2, пневматою РСР і вогнестрільною зброєю — калібром до.50BMG. Кратність і відбудова від паралакса дадуть змогу власнику HS 6-24X50 SFIR FFP вести точну стрільбу на великі дистанції. Приціл чудово підійде для спортивного застосування та забезпечить високу точність стрільби на чималі відстані. Якщо ви хочете купити максимально висококласний оптичний приціл за мінімальною ціною, то Discovery HS 6-24X50 SFIR FFP — варіант для вас.

Технічні характеристики

Діаметр об'єктива (мм): 50

Діаметр лінзи окуляра: 35 мм

Діаметр об'єктива: 58 мм

Діаметр окулярної трубки: 40 мм

Кратність: 6-24

Наявність підсвітки — є

Видалення вихідної зіниці (мм): 89-102

Відбудова паралакса від (метрів): 9.1 — нескінченність

Діаметр труби прицілу: 30 мм

Крок барабана поправок: 1/10 MIL

Довжина прицілу — 359 мм

Вага — 675 грамів

Ударостійкий, водонепроникний

Газонаповнення: азот

Гарантія виробника: 1 рік

Discovery Optics — порівняно новий бренд оптики, заснований 2014 року на базі професійного виробництва, що був. Фабрика була заснована ще 2005 року ексдизайнером компанії VORTEX. Виробництво має всі необхідні ресурси та приваблює відомих виробників і дистриб'юторів світових брендів на ринку оптичних прицілів. Discovery Optics — це сплав багаторічного досвіду фахівців і застосування нових технологій. Під час механічного оброблення кожної деталі використовується технології TC (Tolerance Controlled), контролюючи в такий спосіб значення допустимого відхилення. Це дає можливість із прицілами Discovery Optics вести стрільбу на дальні дистанції. Значення допустимого відхилення прицілів Discovery Optics після наближення і фокусування паралакса дорівнює 0.1-0.2MOA, тоді як середня величина більшості інших оптичних прицілів становить 0.5-1MOA або навіть понад 1MOA.

Discovery Optics спеціалізується в галузі полювання та стрілецького спорту. Компанія виробляє мисливські оптичні приціли, коліматорні приціли, приціли з далекомірами, лазерні далекоміри, а також системи кріплення. Discovery Optics має багато патентів у сфері спортивної оптики, зокрема є патенти з виготовлення чіткіших, ударостійких і водонепроникних прицілів. Гарантії якості продукції підкріплені чудовою репутацією компаній з усього світу, які є партнерами Discovery Optics.

Характеристики

Тип прицілу
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами