Шорти ULTIMATUM PRO Cargo Мульттикам XL

Шорти ULTIMATUM PRO Cargo Мульттикам XL

Продавець:Піксель

4.8/5  ( 24 оцінок )

1 280

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шорти ULTIMATUM PRO Cargo можна використовувати як для тренувань, стрільбища, роботи, так і для ділової подорожі або прогулянки. Пошиті з легкої тканини ріп-стоп, з водо- та брудо-захисним просоченням Teflon. Тканина із вмістом поліестеру та бавовни приємна до тіла, добре тримає колір та відрізняється високою міцністю.

Склад: 64% хлопка 32% поліестеру та 4% спандексу.

Шорти створюють відчуття легкості, не сковують рухи та виглядають стильно та солідно. Розраховані на носіння з ремнем завширшки до 5 сантиметрів. Спереду на кріпленнях для ремня нашиті пряжки для кріплення будь-чого (за допомогою карабінів). Якісна фурнітура.

 

Матеріал Teflon має високі показники морозо- та теплостійкості. Він залишається еластичним і гнучким за значних температур від -70 до + 270 °C, будучи найкращим ізоляційним матеріалом сучасності. Поряд з цим, матеріал має відмінну адгезію та низький поверхневий натяг, не змочуючи ні жирами, ні водою ні іншими речовинами та можливими розчинниками. Teflon абсолютно не відчутний і візуально не видно людині, але її властивості мають реальну дію. Грязь, пил чи вода завжди залишаються на поверхні одягу, збираючись у краплі та легко очищається простою щіткою.

Характеристики

Розмір
Сезон
Матеріал (склад)
  • 64% бавовни 32% поліестеру 4% спандекс
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами