Складаний ніж Grand Way 6971W 21 см

Код:  381384501
Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал клинка

Складаний ніж Grand Way 6971W 21 см

Код:  381384501

Немає в наявності

850

570

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way 6971 W – складаний ніж у тактичному стилі. Його потужний меч має довжину 94 мм і товщину цілих 3,4 мм. Відразу видно, що ножа призначено для серйозної роботи.

Також не можна не відзначити такі тактичні елементи дизайну клинка, як добре помітні частки, покриття Black Stonewash, розвинене фальшльоз, що підвищує проникну здатність клинка.

Рукоятка ножа має гардоподібний упор для руки. Накладки рукояті несуть чіпку насічку, що додатково підвищує надійність хвату.

У тильній частині рукояті розташований потужний ударник-склобій та отвір, через який протягнутий темляк.

При досить міцній конструкції ніж має масу всього в 177 г, що також можна віднести до його важливих переваг.

Клинок цього ножа виготовлений із сталі марки 440С, відомої високовуглецевої нержавіючої сталі. Візитна картка 440С – висока зносостійкість та твердість, що забезпечується високим вмістом вуглецю та легуванням молібденом та ванадієм. Додаткову стійкість сталі надає високого вмісту хрому, що надає їй додаткової зносостійкості. Ця сталь дещо складна для заточування. Щоб переточити такий меч доведеться прикласти деякі зусилля. Але робити це доведеться набагато рідше, ніж при використанні більш м'яких дешевих сталей. Здатність досить довго зберігати гостроту - однією з відомих переваг стали 440С.

Пружина асист значно прискорює розкриття ножа і фактично робить його напівавтоматичним.

Ніж поставляється в комплекті з міцним чохлом із кордури. Наявність кліпси також забезпечує зручне постійне носіння ножа на кишені.

Цей ніж сподобається любителям класичних форм та тактичного дизайну. Він може грати як роль основного ножа, так і бути додатковим "другим номером", що підстраховує потужний фіксований ніж, що входить до складу екіпіровки. Наявність надійності, міцності та невибагливості в одному ножі – ось головні причини звернути свою увагу саме на Grand Way 6971 W.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.4
Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».