Кросівки Camo-Tec Coordinator Black Size 43

Кросівки Camo-Tec Coordinator Black Size 43

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 507 оцінок )

3 179

2 879

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Особливості моделі

Легкі, зручні та комфортні, мають дихаючі властивості. Надійна фіксація стопи - стійкість за різкої зміни положення ноги. Щільне прилягання берця за активного руху за піском чи брудом - шанси потрапляння дрібних частинок усередину зведені до мінімуму. Кросівки виконані з високоякісних матеріалів з підвищеним коефіцієнтом міцності. Термопластичний матеріал на підошві - пружний, міцний, легкий із витриманим балансом жорсткості/м'якості. Завдяки цим характеристикам взуття знімає лишнє навантаження з ноги та спини, ефективно гасить удари та забезпечує стійке зчеплення з ґрунтом. Шнурівка ергономічна, не перешкоджає нормальному кровообігу в ногах. За рахунок використання інноваційних матеріалів модель значно полегшена, зменшує втому і відчуття дискомфорту за тривалого використання. Дихаюча, вкладна устілка з матеріалу ethylene vinyl acetate (EVA): низька ступінь теплопровідності; стійкість до розкладання та гниття; захист ніг від грибкових захворювань та бактерій. Метод кріплення вакуумно-клейовий.Носок посилено накладкою яка перешкоджає зношуванню та втраті зовнішнього вигляду виробу.

Матеріали

Верх взуття: шкіра crazy horse/текстильною вставкою із гідрофобним просоченням. Підкладка: 100% поліестер-пряжа з поліефірного волокна.

Підошва: polyurethane, зностийка. Устілка - ethylene vinyl acetate (EVA).

Фурнітура

Високоякісна фурнітура та посилена нитка.

>

Характеристики

Розмір
Додаткові характеристики
  • Black
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами