Нейлоновий дощовик тактичний військовий плащ від дощу розмір L Reis Olive

Нейлоновий дощовик тактичний військовий плащ від дощу розмір L Reis Olive

Продавець:mMono

5/5  ( 57 оцінок )

681

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шукаєте надійний плащ від дощу для ваших пригод у полі? Наш воєнний плащ від дощу в кольорі олива - саме те, що вам потрібно. Виготовлений з високоякісного нейлону (будь ласка, не плутайте з ПВХ або поліетиленом), цей плащ гарантує надійний захист від дощу.

Цей воєнний плащ має безліч корисних особливостей. Він застібається на зручні кнопки, що дозволяє швидко і зручно одягати й знімати плащ. Капюшон можна затягувати за допомогою шнурків і приховувати в комірі, щоб забезпечити додатковий захист від дощу.

Плащ також оснащений двома зовнішніми кишенями, де ви можете зберігати необхідні речі. Рукава мають резинку і кнопку, які захищають від вітру і допомагають плащу підлаштовуватися під ваші розміри.

Система вентиляції на спині та під пахвами забезпечує оптимальну циркуляцію повітря, що запобігає надмірному нагріванню та потовиділенню. Крім того, цей плащ поставляється у компактній сумочці, яка дозволяє зручно зберігати і перевозити його.

Виберіть розмір, який вам підходить: M, L, XL, XXL або ХХХL. Наш воєнний плащ від дощу - це надійний та зручний захист для ваших пригод у природі. Він виготовлений у Польщі, гарантуючи високу якість та надійність.

Характеристики

Розмір
  • L
Матеріал (склад)
  • Нейлон
Країна реєстрації бренду
  • Польща
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами