Трекінгові кросівки "Mil-Tec" Squad Shoes Койот 45

Трекінгові кросівки "Mil-Tec" Squad Shoes Койот 45

Продавець:GabRus

4.6/5  ( 438 оцінок )

3 959

3 299

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Параметри військових черевиків MIL-TEC SQUAD 2,5 Coyote:

Основна частина: натуральна замша (теляча шкіра), поліестер

Підкладка: поліестер

Устілка: поліестер (піна)

Підошва: гума + етиленвінілацетат

Висота черевика без підошви: 6,35 см (2 , 5 дюйма)

Шнурки: поліестер

Призначення: тактичні

Сезон: літо, осінь, весна

Колір: Coyote

Виробник: Mil-tec Sturm (Німеччина)

замша з елементами сітчастого дихаючого поліестеру. За відгуками споживачів, в процесі тривалої щоденної експлуатації на черевиках не утворюється тріщин, вм'ятин і дефектів. Задник і п'ятка із зовнішнього боку додатково посилені шкіряними вставками. Зсередини модель обтягнута сітчастим дихаючим поліестером, який відмінно відводить вологу і підтримує оптимальний комфорт, в незалежності від температурних умов навколишнього середовища.

Знімна анатомічна устілка виготовлена з поліестерової піни, має зручний супінатор, завдяки якому солдату буде зручно знаходиться в черевиках тривалий час і при цьому не відчувати дискомфорт в ногах. Підошва висока тришарова. Зовнішнім шаром є гумовий протектор, глибокий малюнок якого гарантує відмінне зчеплення, не дряпається і не стирається при носінні. Плавний м'який хід і відмінну амортизацію забезпечує проміжний шар, що складається з филона. Всередині знаходиться пластикова вставка, що надає достатню жорсткість тактичної взуття. Висота ходу дозволяє пересуватися по досить глибоким калюжах без намокання ніг, а також зберігає їх в теплі. Підошва надійно склеєна з основною частиною і спереду злегка виступає на носок. Це зроблено для того, щоб замша на не стираються і не оббивати, довго зберігаючи акуратний вигляд і цілісність черевик. Шнурки вироблені з міцного поліестеру, кріпляться в широкі замшеві петлі, з якими Ви забудете про виявлені проблеми, пов'язаних зі шнурівкою. У нас також можна замовити додатковий комплект з 2-х пар оригінальних шнурків MIL-TEC 140см.



Кросівки Міл-тек 2,5 розраховані на велике навантаження: тривалу бойову операцію або похід по нерівних схилах гір. У кожному разі це незамінний атрибут влітку, восени або навесні. Також черевики знадобляться альпіністам, екстремалам, спортсменам і просто любителям активного відпочинку.

Кросівки SQUAD 2,5 виготовлені популярним виробником військової екіпіровки в Німеччині ― компанією MIL-TEC by Sturm.Незважаючи на те, що ця модель вважається версією економ, черевики характеризується відмінною німецькою якістю. Верхнім матеріалом є натуральна замша

Характеристики

Розмір
Матеріал підкладки
  • поліестер
Матеріал підошви
  • Гума
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами