Водонепроникні черевики (берці) 44 розмір (28,3 см) тактичні (військові) трекінгові демісезонні Alligator Olive (Оливкові, Зелені) M-tac

4 відгуки

Код:  381854043

Водонепроникні черевики (берці) 44 розмір (28,3 см) тактичні (військові) трекінгові демісезонні Alligator Olive (Оливкові, Зелені) M-tac

4 відгуки

Код:  381854043

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1884 оцінок )

5 000

3 899

Є в наявності

44

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Міцні, легкі та зручні тактичні черевики Alligator будуть однаково зручні як у поході, польових умовах, так і для повсякденного носіння в місті. Анатомічна устілка та трекінгова підошва забезпечать комфорт при ходьбі, мембрана – оптимальний мікроклімат усередині черевика. Модель демісезонна.

Колір оливковий, зелений або хакі - так ще шукають покупці цей колір, який підходить для форми ЗСУ та тактичного одягу.

Верх черевиків – комбінований. Натуральна високоякісна замша доповнена вставками із зносостійкого нейлону.

Підошва з високим протиковзним протектором відмінно підходить не тільки для пересіченої місцевості, але і для ходьби асфальтом. Підошва має середню жорсткість, оптимальну для амортизації при ходьбі і при цьому захисту стопи під час руху бездоріжжям. Метод кріплення підошви шляхом прямого припливу є на сьогоднішній день найнадійнішим у виробництві взуття.

Шкарпетка і п'ята черевиків захищені за рахунок підошви, яка злегка виступає і закриває їх, що суттєво продовжує термін служби виробу. Крім цього, таке посилення відмінно захищає ноги від травм, що дуже важливо в умовах експлуатації військового та туристичного взуття.

На заднику розташована петля для зручності одягання черевиків.

Бічні ребра підошви також завищені і добре покажуть себе на пересіченій території.

Спереду черевики мають шнурівку. Міцні шнурки кольору взуття стійкі до стирання.

Язичок з нейлону посилено вставкою із замші. Язичок прошитий практично до верху черевика.

Водонепроникність черевиків Alligator забезпечує дихаюча мембрана. Вона дозволяє взуття дихати і виводить зайву вологу на поверхню, тому Ви зможете почуватися комфортно навіть при активному русі.

Насамкінець хочеться відзначити, що модель тактичних черевиків Alligator – це відмінне поєднання доступної ціни та хорошої якості. Завдяки невеликій вазі та міцності, а також наявності мембрани дані черевики сподобаються любителям піших походів по пересіченій місцевості, співробітникам силових структур, що знаходяться в польових умовах тощо. оптимальна висота черевика дає гарний захист гомілкостопа. Демісезонність моделі робить її чудовим варіантом для кількох сезонів, а водонепроникність моделі Alligator забезпечує дихаюча мембрана.

Вага пари – 1230 г

Трекінгові тактичні кросівки низькі - орієнтуйтеся на вказівку довжини устілки у таблиці розмірів. Тактичні черевики, берці водостійкі та дихаючі. Черевики M-tac відомого бренду, колір Olive (оливковий). Внутрішня частина тактичного черевика виконана з вологовідвідної тканини, яка дозволяє ногам залишатися сухими навіть у спеку. Підкладка тактичних черевиків на мембрані, що дозволяє нозі дихати і одночасно зберігати термоізоляційні якості. Шнурівка на закритих петлях-гачках дозволяє прискорено зашнуровувати кросівки, заощаджуючи дорогоцінний час. Міцні та надійні тактичні черевики чудово зарекомендували себе у ЗСУ, пройшовши найжорсткіші випробування в умовах спекотної спеки, по-справжньому суворої зими та будь-якої пересіченої місцевості. Черевики тактичні підійдуть для активного туризму, полювання та риболовлі, а також для комфорту мобілізованих солдатів. Берці чоловічі тактичні черевики військове взуття черевики військове взуття берці військові напівчеревики тактичні тактичне взуття тактичні черевики лову черевики черевики тактика чоловічі берці військові берці, Черевики для туризму та походів.

Відгуки покупців 4

  • Анна Аннет
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Розмір: 42

    Тільки забрали,на перший погляд виглядають дуже добротно.Час покаже.Обирайте на розмір більше

  • Илья Крупенко
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Розмір: 44

    Сделка прошла успешно. Рекомендую.

  • Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Розмір: 39

    Якісні і дуже зручні. Перевищили очікування. У мене 38 розмір взуття, взяла 39й про що не пошкодувала. Дякую за такий товар!

    Переваги:
    Зручні, теплі, якісні матеріали
    Недоліки:
    Відсутні
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →