Мастило спрей для особливого догляду за зброєю Brunox BRG010LUBCOR Lub & Cor 100ml

Мастило спрей для особливого догляду за зброєю Brunox BRG010LUBCOR Lub & Cor 100ml

Продавець:RSI

4/5  ( 210 оцінок )

571

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Brunox Lub & Cor - це високоякісне масло, яке забезпечує антикорозійний захист зброї при його застосуванні, зберіганні або перевезенні. У складі немає нафтопродуктів, воно на все 100% синтетичне. Необхідно мисливцям, стрільцям, колекціонерам і спортсменам.

Lub & Cor від швейцарської компанії Brunox - професійне масло, яке підходить для тривалої консервації і повсякденного догляду за зброєю. Дуже добре підходить для напівавтоматичного і автоматичної зброї, яке створює підвищені механічні та температурні навантаження. Масло буде забезпечувати безвідмовну роботу всіх елементів навіть при низьких (до -41 ° C) і високих (до 67 ° C) температурах. Масло відмінно очищає від порохового нагару, видаляє всі осадження дрібних частинок металів і томпаку. Однаково ефективно як для нарізної, так і гладкоствольної зброї. Після застосування, спусковий гачок працює дещо м'якше, а всі металеві частини надійно захищені від корозії. Мастило зброї максимально підвищує термін служби різних труться. У складі є спеціальна добавка Turboline, яка надає засобу високу плинність. Так що зброя буде оброблено навіть в самих важкодоступних місцях. Крім того, після використання залишається двухмікронное покриття, яке не допускає налипання дрібних частинок бруду і сприяє відштовхуванню вологи.

Характеристики

Об'єм, мл
  • 100
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами