Футболка поло 5.11 Performance Polo - Short Sleeve Synthetic Knit 5.11 Tactical Silver Tan XL (Тан)

Футболка поло 5.11 Performance Polo - Short Sleeve Synthetic Knit 5.11 Tactical Silver Tan XL (Тан)

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 459 оцінок )

2 469

2 269

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичне поло "5.11 Tactical Performance Polo Shirt" це новий підхід до професійного, охайного та акуратного робочого вигляду. Воно зроблено зі 100% поліестеру (з антибактеріальним просоченням), що допомагає йому оперативно сохнути та відводити випари від Вашого тіла, зберігаючи його сухим та в комфорті, а саме поло матиме акуратний вигляд протягом усього дня. На лівому плечі розташована кишеня для ручок, а на грудях та на ключицях є зачепи для радіостанції.

Технологія "SmartWeave™" захищає таке поло від зачепів і катишків, які зазвичай утворюються при інтенсивних праннях, контакті з такими речами як ключі, розвантажувальні ремені, застібки "Velcro" тощо. Для ручки та олівця, розташовані на лівому плечі, мають щільну основу, яка захистить руку від пошкодження цими предметами під час активних дій. При виробництві тактичного поло "5.11 Performance Polo Shirts" використовуються тільки меланінові гудзики, які не ламаються та стійкі до дії тепла (під час прасування). Всі ці технології роблять це поло ідеальним для щоденного використання.

Більшість футболок поло, представлені на нашому ринку, мають низьку якість. Вже після кількох прань вони втрачають зовнішній вигляд, на них з'являються катишки, зачепи, суттєво змінюються у кольорі. Їх часто доводиться замінювати. Щоб вирішити всі ці проблеми, рекомендуємо використовувати тільки професійні футболки поло, в яких використовується технологія "SmartWeave™". Вона запобіжить усі перераховані вище проблеми. Ідеально підходить для нанесення вишивки та друку логотипів.

Характеристики

Розмір
Матеріал
  • Поліестер
Додаткові характеристики
  • Silver Brown
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами