Куртка демісезонна M65 Teesar (TR) Sturm Mil-Tec Olive M (Олива)

Куртка демісезонна M65 Teesar (TR) Sturm Mil-Tec Olive M (Олива)

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 402 оцінок )

4 599

4 199

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оригінальна зимова утеплена куртка "M65 Teesar" надійно захистить вас від морозу та пронизливого вітру. У народі її називають куртка "танкер" М65. Застібається зимова куртка "M65" на "блискавку" та захисний клапан на кнопках. У комірі є прихований каптур, який захистить голову від холоду, вітру та опадів. Чотири великі накладні кишені з клапанами на кнопках надають куртці додаткову функціональність. На талії та по нижньому краю - регульовані утяжки. Манжети рукавів регулюються за допомогою "липучок". Завершений вигляд та елегантність куртці надають кріплення під погони. Зимова куртка "M65" відрізняється відмінними зігріваючими та "дихаючими" властивостями. Вона міцна та довговічна. Верхня тканина куртки: 50% поліестер, 50% бавовна (саржа); підкладка: 100% бавовна. Курточка не комплектується підстібкою. Вона купується окремо: .
Демісезонна куртка "M65 Teesar NYCO" є точною копією американської військової куртки M-1965, яка була названа на честь року її створення. Це дуже популярна куртка, спочатку розроблена для американських військових. На озброєння США вона стала з 1965 року, замінивши тим самим попередню модель куртки M-1951.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • 50% нейлон, 50% хлопок (с водоотталкивающей пропиткой)
Додаткові характеристики
  • Olive, M
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами