Черевики 5.11 XPRT 3.0 Waterproof 6 Boot 5.11 Tactical Cognac, 44.5 (Коньяк)

Черевики 5.11 XPRT 3.0 Waterproof 6 Boot 5.11 Tactical Cognac, 44.5 (Коньяк)

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 438 оцінок )

10 739

9 739

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні черевики "5.11 Tactical EVO 6" Side Zip Boot" являють собою нову (еволюційну) модель у лінійці тактичних черевиків від компанії 5.11. Вони мають легку вагу, стійкі практично на будь-якій поверхні, виготовлені з натуральної шкіри зі вставками з нейлону. Перепад висоти між п'ятою та носком становить 14мм, що забезпечує хорошу акселерацію та стабільність у використанні.
Лита платформа EVO Prime має прошивку по всьому периметру для підвищення зносостійкості, міжпідошву EVA, нейлоновий супінатор (забезпечує комфорт та стабільність) та високий торсійний. Br /> Всередині платформи EVO Prime розташована піниста вставка D30, яка служить демпфером і забирає на себе все навантаження з області п'яти. Цій парі взуття послужить знімна ортопедична устілка OrthoLite, яка перешкоджає появі запаху, є антибактеріальною і простою в експлуатації. Ви можете просто дістати її та промити водою.
Конструкція черевиків "5.11 Tactical EVO" є неметалевою (відсутні металеві частини). Бічна застібка "блискавка" сприяє швидкому та комфортному вдяганню/знімання взуття. Форма шнурків у вигляді хвиль ("сосисок") забезпечує надійну фіксацію вузла.
Тактичні черевики "5.11 Tactical EVO" втілили в собі всі передові технології від компанії 5.11 і послужать ідеальним помічником для патрульних поліцейських, тактичних груп та любителів якісного взуття.

Характеристики

Розмір
Матеріал верху
Додаткові характеристики
  • Cognac
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами