Куртка демісезонна 5.11 Tactical 3-in-1 Parka 2.0 Tactical Dark Navy XL (Темно-синій) Тактична

Куртка демісезонна 5.11 Tactical 3-in-1 Parka 2.0 Tactical Dark Navy XL (Темно-синій) Тактична

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 504 оцінок )

16 819

14 819

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дана Тактична куртка спроектована з урахуванням усіх сучасних інновацій у сфері Тактичного одягу. Нижній шар Тактичної куртки ("реглан"-підстібка) зроблений з мембранної флісової термотканини, яка дозволяє вільно випаровуватися потовиділення, при цьому зберігаючи тепло всередині куртки. Верхній шар зроблений із водостійкої, вітрозахисної, зносостійкої мембранної тканини.

Огляд тактичної демісезонної куртки "3-in-1 Parka":
  • Високотехнологічна мембрана, яка застосовується у верхньому шарі; ідентифікаційних бейджів знаходяться на грудях і спині; у комір;
  • За допомогою бічних блискавок можна швидко отримати доступ до зброї, яка розташовується на поясі, або застосовувати їх для вентиляції;
  • Внутрішні нагрудні кишені сумісні з системою кріплення спорядження Back-Up Belt System™;
  • Зачепи під радіостанцію в області плеча.

Шукайте універсальність та практичність у теплій куртці? Тактична куртка демісезонна "3-in-1 Parka" від компанії 5.11 Tactical задовольнить усі ваші вимоги. Вона спроектована з тактичним і патрульним призначенням, що має на увазі не лише теплу курточку, а ще й величезний набір додаткових функцій і технологій, які допоможуть вам у вирішенні поставлених завдань. Ідентифікаційні панелі допоможуть Вам швидко виділити себе з натовпу, коли це необхідно.

Тактична курточка "3-in-1 Parka" адаптується під різні кліматичні умови. Існує три способи її застосування: верхня мембранна курточка в комплекті з флісовою підстібкою, верхня мембранна курточка без підстібки та флісова підстібка окремо. Зовнішній вигляд флісової підстібки акуратний і презентабельний. Вона може служити вам як повноцінна курточка. Як і верхня мембранна курточка, флісова підстібка має приховані нагрудні кишені, зачепи під радіостанцію на плечі, бічні блискавки для швидкого доступу до зброї або вентиляції. Таким чином, тактична демісезонна куртка "3-in-1 Parka" має право називатися ідеальною та універсальною тактичною курточкою, яка коли-небудь випущена на світовий ринок.

Нагрудні запатентовані приховані кишені в підстібці та верхній мембранній куртці можуть розмістити в собі короткоствольну зброю, наручники, ліхтар або палицю використовуючи систему кріплення спорядження Back-up-Belt System™ (арт. 59007). Підстібка має поясні кишені, які допоможуть зігріти руки в холодну пору року.

Тактична курточка "3-in-1 Parka" є незамінною при роботі під прикриттям. Також функціональні можливості куртки дозволяють використовувати її у тривалих патрульних операціях.

Характеристики

Розмір
Додаткові характеристики
  • Dark blue, XL
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами