Куртка Bristol Parka 5.11 Tactical Dark Navy XS (Темно-синій)

Куртка Bristol Parka 5.11 Tactical Dark Navy XS (Темно-синій)

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 504 оцінок )

20 499

18 499

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нова розробка компанії 5.11 Tactical – демісезонна тактична куртка "5.11 Bristol Parka". Основна відмінність від тактичної куртки - збільшена довжина. Вона являє собою ідеальну тактичну куртку для будь-яких погодних умов, навіть використовуючи її для зимових патрульних робіт, ви не розчаруєтеся в її теплоізоляційних властивостях, вироблена вона з використанням революційних і високотехнологічних мембранних матеріалів. Мембранна куртка) і флісової підстібки-утеплювача.Усі складові цього комплекту можуть використовуватися, як автономно один від одного, так і в парі.Це є великою перевагою при непередбачуваній зміні погоди.Тим самим ви зможете комфортно адаптувати куртку за будь-якими погодними умовами.< br /> Ще однією особливістю уголку "5.11 Bristol Parka" є наявність системи "Quixip System", яка забезпечує швидкий доступ до зброї, що носиться на поясі.

Верхній шар.
Верхній шар тактичної куртки "5.11 Bristol Parka" виготовлений з мембранного матеріалу (100% нейлон), який захистить вас від вітру, дощу та снігу . Підкладка виготовлена із 100% поліестеру. Цей верхній шар добре відводить випаровування від тіла. На грудях розташовані дві кишені на прогумованій застібці "блискавка" YKK "Aquaguard™", дві поясні кишені з клапаном, дві нагрудні приховані кишені на "блискавці" в яких розташовуються кріплення для ідентифікаційних бейджів. Манжети куртки мають регулювання за обсягом на липучці. Ще одна додаткова кишеня для ідентифікаційних бейджів знаходиться на спині. Під руками розташовані вентиляційні отвори на застібці "блискавка" "5.11 Quixip System". З їх допомогою ви без проблем адаптуєте температурний режим куртки, а також отримаєте доступ до зброї, що носиться на поясі. Куртка має знімний капюшон з козирком (присутнє регулювання за обсягом), який можна компактно запакувати у комір. Куртка сумісна з системою прихованого носіння спорядження . У лівій передній кишені розташований тримач для ключів. Посилена прошивка всіх швів (9-10 стібків на дюйм).

Підкладка.
Підкладка тактичної

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • 100% нейлон, 100% полиэстер
Додаткові характеристики
  • Dark blue, XS
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами