Костюм вологозахисний PSWP P1G-Tac Ukrainian Digital Camo (MM-14) S (Український Камуфляж) Тактичний

Костюм вологозахисний PSWP P1G-Tac Ukrainian Digital Camo (MM-14) S (Український Камуфляж) Тактичний

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 459 оцінок )

7 899

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Демісезонний всепогодний польовий костюм "Professional Storm Weather Protector" - нове покоління польової уніформи. Належить до поширеного в армії Великобританії типу демісезонної уніформи для жорстких умов експлуатації типу SMOCK”. Цей тип польової уніформи є популярним серед армій Європейських держав і активно використовується контингентом в Афганістані (ISAF). Демісезонний всепогодний польовий костюм "Professional Storm Weather Protector" поєднує в собі вдалу конструктивну можливість розташування та носіння персонального спорядження та захисні функції від опадів, технічних пошкоджень, які можливо отримати в польових умовах. Виходячи з цих інноваційних можливостей, даний польовий костюм ідеально підходить для військових, спецназу, об'єктових охоронців, мисливців та рибалок, туристів, учасників Ралі-Рейдів та Трофі-Рейдів, а також просто для любителів якісної польової уніформи.

Опис куртки.

Чотири зовнішні накладні об'ємні кишені забезпечені захисними клапанами і для додаткової міцності та зручності доступу до кишень у рукавичках, мають застібку типу еластична гудзик «англійського зразка». Також зовні куртки розташовані чотири внутрішні кишені на застібках «блискавка» (YKK). Дані кишені можуть бути використані для носіння карт, документів та іншого спорядження середнього розміру. Усередині куртки знаходиться кишеня для документів та інших цінних особистих речей.
Основна фронтальна застібка куртки – двостороння «блискавка» YKK. Поверх «блискавки» розташований захисний клапан, що має застібку типу - еластичний гудзик «англійського зразка». Для адаптації куртки по зростанню та розміру, на талії та подолі розташовані еластичні утяжки з фіксаційними пряжками YKK.
Форма та розмір капюшона дозволяє використовувати його, як поверх захисних шоломів (будь-якого типу та розміру), так і поверх літніх та зимових головних уборів. Для регулювання капюшона можуть бути використані три еластичні утяжки з фіксаційними пряжками YKK.
На плечах та на грудях розташовані погони для кріплення індивідуальних знаків відмінності та розпізнавання. На нарукавних кишенях розташовані липучки для кріплення відзнак або ідентифікаційних рефлекторних міток. Для додаткового маскування «липучок» Velcro, костюм укомплектований знімними камуфляжними накладками.
На ліктях розташовані додаткові підсилювальні накладки зі спеціальними внутрішніми порожнинами.

Характеристики

Розмір
Додаткові характеристики
  • Ukrainian Camo
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами