Килимок спальний подвійний (каремат) надувний Klymit Double V Blue 2020 Klymit Blue (Синій)

Килимок спальний подвійний (каремат) надувний Klymit Double V Blue 2020 Klymit Blue (Синій)

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 486 оцінок )

8 629

7 629

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Спальний килимок (каремат) Klymit Static V Kings Pink Camo забезпечує винятковий комфорт, важить всього 527 г і упаковується аж до розміру пляшки з водою. Відмінний вибір для бекантрі мандрівників, які не відчувають необхідності відмовитися від усіх зручностей.
Серія Camo від компанії Klymit ідеально підходить для мисливців. Камуфляж Kings Pink Camo неодмінно сподобається жіночій половині суспільства. Адже саме для жінок відчуття комфорту поза домом є найважливішим фактором. Вся продукція даної серії має мисливське забарвлення, що допоможе вам краще закамуфлюватися і менше привертати увагу на полюванні. Під час сну. У конструкції надувного каремату використовуються додаткові матеріали, які допомагають розподілити вагу по всій поверхні килимка без шкоди для міцності, а V-подібна конструкція повітряних камер усередині каремату зводить до мінімуму рух повітря під час сну та забезпечує максимальні ізолюючі властивості.

Комфорт
  • Body Mapping Technology: Наша спеціально розроблена V-подібна конструкція забезпечує чудову підтримку та комфорт незалежно від того, як ви спите - на боці, животі чи спині.
  • Бічні "рейки": інтегровані в структуру та конструкцію каремату, бічні напрямні допомагають забезпечити безпечний, комфортний сон, центрування ваги на поверхню каремату і перешкоджають руху повітря при обертанні.
  • На відміну від традиційних карематів, що сплющуються під час сну, каремат "Klymit Static V Kings Pink Camo" має спеціальну конструкцію швів, що створюють зони розширення та дозволяють килимку повністю набути своєї форми. Під вами для поліпшення теплового комфорту. Twist-Pull клапан Безпечний і простий, наш клапан дозволяє надути каремат всього лише за 10-15 вдихів і швидко його здути. Механізм клапана забезпечує безпечне закриття і допомагає запобігти випадковому витоку повітря з килимка. Килимками ідентичного розміру та товщини


Міцність
  • Міцний матеріал: зовнішній матеріал каремату - 75D поліестер, забезпечує чудову стійкість до розриву , проколу та стійкість до стирання (виходячи із завдань мінімізації ваги каремату).
  • Набір латок: Включено в комплект до каремату. Він призначений для аварійного ремонту, поставляється і зберігається в невеликій інтегрованій кишені у верхній частині транспортного мішка для зберігання каремату. Під час подорожі.
  • Протимікробне просочення: Спеціальне просочення всередині шаруватого матеріалу каремату пригнічує зростання мікроорганізмів, у тому числі грибків та бактерій, які можуть викликати неприємні запахи та руйнування матеріалу.
Габарити в надутому стані: 183 cm x 59 cm x 6.5 cm.
Габарити в упакованому вигляді: 7.62 cm x 20.3 cm.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Китай (Тайвань)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами