Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 XQ35 Pro

Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 XQ35 Pro

Продавець:XTop

4.3/5  ( 87 оцінок )

112 600

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 XQ35 Pro від відомого бренду

Для досягнення більш високих результатів у процесі натуралістичних спостережень, а й полювання застосовуються додаткові оптичні устрою. Завдяки таким девайсам можна спостерігати за об'єктом, будучи від нього на відстані, незважаючи на те, яка довкола, чи освітленість. Для любителів полювати вночі варто детальніше розглянути тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 XQ50 Pro, або якщо ви хочете полювати на складній місцевості: рельєф, рясна рослинність. Досвідчені мисливці у своїх відгуках наголошують: це саме та модель, яка вам суттєво допоможе отримати приємні враження від процесу.

Ближче познайомимо вас з Pulsar Thermion 2 XQ50 Pro та його технічними можливостями. Гаджет відноситься до лінійки нових оптичних пристроїв відомої світової торгової марки. Для створення сучасної моделі розробники бренду застосовували актуальні технології та надійні матеріали, що істотно підвищують якість спостереження та витривалість корпусу. Тепловізор стане вашим надійним та незамінним супутником під час полювання.

Переваги популярного бренду Pulsar

Усі лінійки бренду Pulsar перед тим, як потрапити у продаж проходять детальні тести, результати яких підтверджують – прилади відповідають усім заявленим характеристикам, а термін їхньої експлуатації буде довгим. Торгова марка є одним із лідерів оптичної сфери, пропонуючи клієнтам тепловізори з високими професійними характеристиками. За це прилади Pulsar особливо цінують майстра.У представленому у нас каталозі знайдете широку модельну лінійку пристроїв: цифрові монокуляри, тепловізори, приціли нічного бачення, захисні окуляри, біноклі, далекоміри та інфрачервоні ліхтарі. Плюс, що можна підібрати до них додаткові комплектуючі.

Бренд Pulsar постійно розвивається та показує приголомшливі результати. Продукція високо цінується на профільних виставках, а відгуки відзначають використання сучасного програмного забезпечення та надійних матеріалів для більш тривалої роботи. Застосовувати пристрої можуть як професіонали, так і новачки в полюванні, адже доступний розуміння інтерфейс досить простий у вивченні, а кріплення не вимагає певних специфічних навичок. Відмінна репутація сформувалася у багатьох європейських країнах.

Максимальне відчуття відстані

На своїй останній івенте презентації компанія Pulsar продемонструвала кілька нових пристроїв з оновленими технічними здібностями, і модель XQ35 Pro отримала особливу увагу. Цей приціл здатний виявляти об'єкт з відривом до 1800 метрів. При цьому цінова політика на оптичний гаджет є однією з найдоступніших у серії Thermion.

Роздільна здатність сенсорного екрану становить 384×288, а крок пікселя 17 мкм і NETD <25 мК для чіткої проекції на екрані. Вага корпусу невелика і складає всього 880 грамів, що не перевантажує зброю і не створює додаткового тиску на руку. Саме цю модель можна назвати новинкою останнього сезону, що отримує визнання та позитивні відгуки за рахунок впровадження безлічі смарт-технологій.Збільшений час роботи акумулятора

Якщо раніше межею мрій мисливців вважалося 7–8 годин безперебійної роботи тепловізора, завдяки цій моделі з'являється можливість використовувати її 10 годин на одному заряді. Дана модель зосереджує тривалість роботи без підзарядки і досить сильний об'єктив F35/1.0. Все це у комплексі дає можливість стверджувати, що ризик промаху під час підготовленого пострілу зводитиметься до мінімуму.

Деталізована картинка

Дана модель має HD AMOLED-екран, роздільна здатність якого 1024x768. Впроваджено режим «зображення у зображенні», що дозволяє вивести на центральну частину збільшене зображення важливої частини об'єкта, при цьому залишається простір для аналізу всієї території. Центральне зображення займає 10% всього дисплея. У тепловізорі для фіксації фото та відео є вбудована пам'ять, об'єм якої 16 Гб. Керувати гаджетом можна через смартфони, а програма Stream Vision 2 сумісна з iOS та Android. Коннект здійснюється за допомогою Wi-Fi і відкриває багато додаткових можливостей.

Базові технічні характеристики

Ця модель ідеально підходить для використання цілий рік і суттєво спрощує завдання мисливцеві. Серед базових технічних аспектів пристрою варто зупинитися на таких:

кілька акумуляторів: внутрішній APS5 та два зовнішніх: APS2 та APS3;

IPX7 – показник водонепроникності;

надійний опір віддачі зброї;

9 колірних режимів та 10 форм сітки в них;

5 профілів для стрільби;

50 відстаней для прицілювання.

Користуватися пристроєм можна при температурі від -25 до +50 °С, що є значним робочим діапазоном.

Ключові плюси оптичної техніки Pulsar

Маючи такий прилад, зможете продуктивно полювати, навіть коли на вулиці погана видимість. Оскільки тепловізор може ідентифікувати об'єкти на значній відстані, він є незамінним помічником у полюванні. Pulsar Thermion 2 XQ50 Pro відрізняється компактністю та ергономічним дизайном.

Свою популярність ці прилади набули завдяки таким особливостям.Сучасний високочутливий датчик і оптика дозволяють виявляти предмет з відривом до 1,8 км. При цьому навіть якщо на вулиці туман або дощ, це ніяк не вплине на працездатність пристрою. Ви отримаєте інформацію про розмір, форму предмета та про відстань до нього.

Для того щоб увімкнути та налаштувати тепловізор потрібно небагато часу. Оскільки сам запуск швидкий, то не витрачається багато енергії на нього, а отже, суттєво продовжується автономна робота. Плюс, зовсім не обов'язково вимикати пристрій – при тривалій відсутності руху або зміни налаштувань він переходить у режим сну автоматично.

Деталізоване припасування комплектуючих та надійна металева конструкція гарантує надійне кріплення. Можна не перейматися надійною фіксацією, у тому числі, у складних погодних умовах. Конструкція з металу міцна, але не важка, стійка до механічних пошкоджень та появи бруду.

У комплекті йдуть 3-см кільця, які використовуються для швидкої та точної фіксації. Закріпити тепловізор вийде буквально за кілька хвилин. Показник віддачі до 6000 ДЖ, а це означає, що можна використовувати оптику разом із великокаліберною зброєю.

Можливість записувати на відео або знімати фото цікавих моментів із полювання. Великий обсяг внутрішньої пам'яті дозволяє зберігати файли високої якості. Плюс, підключивши гаджет до планшета чи смартфона, можна швидко оновити версію прошивки або перенести файли на інший носій.

Використання на зброї

Діапазон введення поправок

3600/3600 мм на 100 м

Значення кроку корекції

18 мм на 100 м

Тип візира 10+ типів різного кольору

Ударна стійкість 6000 Дж

Матриця

Дисплей кольоровий AMOLED 1024x768

Роздільна здатність матриці 384x288

Частота 50

Ядро 384x288 @ 17 µm (NETD <25 мК)

Мультимедійні параметри

microUSB

USB Type-C

WiFi Так

Відеороз'єм

Вбудована відео та фото запис 1024x768 .mp4 / .jpg

Оптика

Дальність виявлення людини 1350

Діаметр вихідної зіниці 50 мм

Діаметр об'єктиву F35/1.0

Діоптрійне налаштування Так

Збільшення

2.5 – 10 (x4 цифрове збільшення)

Кут поля зору 10.7 град

Видалення вихідної зіниці 50 мм

Робочі параметри

IP рейтинг

IPХ7

Автономна робота 10 годин

Батарея вбудована + Pulsar APS2

Вага 880 гр

Габаритні розміри 399х78х80

Гарантійний термін 3 роки

Місткість акумулятора 2000 + 4900

Інтервал робочих температур -25 - +50

Корпус Металевий

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами