Метеостанція вітромір Kestrel 5700 Ballistics Weather Meter with LiNK 0857BLTAN

Метеостанція вітромір Kestrel 5700 Ballistics Weather Meter with LiNK 0857BLTAN

Продавець:zakupu

4.6/5  ( 2877 оцінок )

28 802

28 157

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ця модель замінила серію Sportsman як більш поліпшена модель.

Метеостанція Kestrel 5700 Ballistics LINK підійде для тих стрільців, яким не обов'язковий повний функціонал Б/К Applied Ballistics, доступний у версії ELITE.

Основні відмінності Kestrel Ballistics від Elite:

Зменшена максимальна робоча дистанція (Elite - 5500 ярдів)

Відсутня функція Zero Offset

Відсутня можливість використання "користувацьких балістичних кривих" (Custom Curves)

Немає режиму множинних цілей (Multi Target Screen)

Немає вивірки дозвукових дистанцій (Subsonic range truing)

3 профілі зброї (в Elite версії - 30)

Кількість цілей - 1 (в Elite версії - 10)

Немає снайперської таблиці (Range Card)

Прилад Kestrel Ballistics з калькулятором Applied Ballistics бере на себе всі обчислення для стрільби на далеку дистанцію, навіть у разі використання навколозвукових і дозвукових боєприпасів.

Нова кишенькова метеостанція з вбудованим балістичним калькулятором має таку саму точність, надійність і зручність, що й прилад минулого покоління Kestrel 4500, але при цьому має багато нового. Якщо ви вже знайомі з Kestrel 4500, перше, що ви помітите, - це більший дисплей з високою роздільною здатністю і контрастністю, з якого зручніше читати показання. Тут також є вбудоване двоколірне підсвічування, особливо міцна лінза з полікарбонату і роз'єм під батарею типу АА. Також прилад може мати опцію LiNK для бездротового підключення до пристроїв з iOS або Android для використання застосунків. Як і всі прилади Kestrel, метеостанція 5й серії має ударостійкий, пило- та водонепроникний корпус, що дає змогу використовувати її в найекстремальніших умовах.

Ви зможете створювати і змінювати ваші власні профілі зброї та боєприпасів і завантажувати їх на прилад Kestrel Elite перед відправленням на стрільбище. Ви зможете знайти будь-які типи боєприпасів, включно з навколозвуковими і дозвуковими, у бібліотеці Litz, що містить вичерпну інформацію для високоточної стрільби. Прийшовши на стрільбище, ви зможете встановити прилад Kestrel Elite на штатив або флюгер і використовувати застосунок, щоб отримати швидкий доступ до метеорологічних даних і заснованих на них стрілецьких обчислень, не залишаючи своєї позиції. Ба більше, додаток LiNK Ballistics дасть вам змогу призначити кілька цілей для перегляду на одному екрані! Це все одно, що покликати з собою на стрільбище метеоролога і фахівця з балістики.

Прилади з функцією LiNK також можуть з'єднуватися з LiNK-сумісними лазерними далекомірами, щоб спільно з метеостанцією передавати дані на балістичний калькулятор.

На додаток до балістичного калькулятора прилад Kestrel Elite Sportsman має весь функціонал повноцінної метеостанції для вимірювання, опрацювання та каталогізування метеоумов, як-от швидкість і напрямки вітру, температура і вологість повітря, тиск і висота над рівнем моря. Разом зі спеціальним флюгером прилад Kestrel стає компактною і швидко встановлюваною метеостанцією. Каталог зібраних даних можна передавати на мобільний пристрій або ПК або за допомогою функції LiNK (якщо така є), або через USB-кабель. (кабель, як і приймач LiNK для ПК, продається окремо).

Прилади Kestrel пройшли перевірку в найжорсткіших умовах на нашій планеті. Спецназ США, військові метеорологи, лісопожежні служби, пожежні парашутисти, підкорювачі Евересту, екіпажі механіків - це лише мала частина фахівців, які покладаються у своїй справі на метеостанції Kestrel для отримання точних даних про погоду. Завдяки своїй точності і компактним розмірам прилади Kestrel за 20 з гаком років здобули величезну популярність у різних команд дослідників і вчених, і в це можна повірити, оскільки ім'я Kestrel часто згадується в багатьох рецензованих наукових статтях. Якщо погодні умови мають великий вплив на вашу діяльність, кращого партнера, ніж Kestrel вам не знайти.

Kestrel LiNK для балістичних додатків

Балістичні додатки на Android та iOS забезпечують повний спектр роботи зі зброєю. Введіть на вашому телефоні відстань до цілі та отримайте стрілецьке рішення, не залишаючи своєї позиції.

Kestrel LiNK для мобільних пристроїв

Додаток для Android та iOS дає змогу мати всю важливу інформацію з метеостанції просто перед очима за допомогою віддаленого під'єднання до телефону або планшета, яке працює на дистанції до 30 метрів у режимі реального часу. Kestrel LiNK також забезпечує легкий експорт даних, робить попередження про вихід будь-якого з параметрів за граничне значення, а також ця програма проста в оновленні.

Бездротовий зв'язок функції LiNK забезпечено технологією Bluetooth Smart

Простий спосіб безперебійного під'єднання як до мобільних пристроїв з iOS і Android, так і до комп'ютерів з операційною системою Windows або Mac. (Комп'ютерам потрібен додатковий пристрій Kestrel USB Dongle.)

Передавання даних по USB кабелю

Легкий водостійкий кабель забезпечує дротовий зв'язок метеостанції з комп'ютерами для швидкого передавання даних або оновлення прошивки. Працює з кожною моделлю Kestrel 5й серії.

Великий контрастний екран

Текст, що легко читається, за будь-якого налаштування і будь-яких умов, включно з яскравим сонячним світлом. На екрані поміщається більше інформації, яка легко сприймається, завдяки висококонтрастному зображенню і можливості персонального налаштування кожного меню.

Двоколірне підсвічування

У приладі є можливість перемикання між стандартним білим підсвічуванням і червоним підсвічуванням, сумісним із приладами нічного бачення (NV). таке підсвічування має знижену яскравість, не засвічує ПНВ і знижує ризик виявлення під час нічних маневрів.

Надійна кришка батарейного відсіку

Велика герметична кришка дає змогу швидко замінити батареї без використання будь-яких додаткових інструментів.

Ударостійке скло, що не дряпається

Стійке полікарбонатне скло зі стійким до появи подряпин покриттям захищає екран приладу.

Стійкий до корозії батарейний відсік

Ба більше, батарейний відсік ізольований від електроніки, що знижує ризик поломки приладу в разі протікання батареї.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс

Навігація за допомогою піктограм, інтуїтивно зрозуміла клавіатура і можливість зміни мови робить метеостанцію Kestrel a по-справжньому простою у використанні.

Вимірювання:

- Висота

- Барометричний тиск

- бічний вітер

- Висота за щільністю

- Температура точки роси

- Зустрічний/попутний вітер

- Індекс спеки

- Відносна вологість повітря

- Тиск на рівні метеостанції (Абсолютний тиск)

- Температура

- Температура за вологим термометром (Психометрична)

- Температура з урахуванням охолодження вітром

- Швидкість вітру

- Напрямок вітру

Комплектація:

- Шнур для носіння на шиї

- Літієва батарея типу АА (Термін роботи приблизно 400 годин)

- Захисний чохол

- Сертифікат відповідності

- Інструкція

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами