Тактична форма Han Wild убакс з налокітниками+штани з наколінниками+панама р.7XL

Тактична форма Han Wild убакс з налокітниками+штани з наколінниками+панама р.7XL

Продавець:Pharmastore DISCOUNT

4.6/5  ( 78 оцінок )

4 750

3 998

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Матеріал : Котон35%+По
  • Матеріал : Котон35%+Поліестер65% (Ріпстоп); /осінь; 
  • Анатомічний крій. 

Комплект польової та повсякденної літньої форми, завдання якого полягає у забезпеченні підвищеного рівня комфорту. Зокрема, при носінні бронежилетів та розвантажувальних систем, коли основна частина торса закрита та погано вентилюється.

Конструктивно, combat shirt складається з двох основних частин – торса та рукавів. Перший забезпечує відмінну вентиляцію та відведення вологи за рахунок легших матеріалів. Рукави навпаки, більш щільні, що забезпечує захист рук від сонячних променів, комах, дрібних травм. Штани можуть використовуватися на тренуваннях, стрільбищах, прогулянках та походах, а також для щоденного носіння.

Ця модель виготовлена з міцної тканини ріп-стоп.Така тканина стійка до зношування і добре пропускає повітря. Зручно бігати, стрибати, присідати та пересуватися у польових умовах. У зоні колін та ліктів є отвір під захисні вставки, вони йдуть у комплекті.

ліестер65% (Ріпстоп); Колір: мультикам; Сезон: весна/літо/осінь; Анатомічний покрій. Комплект польової та повсякденної літньої форми, завдання якого полягає у забезпеченні підвищеного рівня комфорту.Зокрема, при носінні бронежилетів та розвантажувальних систем, коли основна частина торса закрита та погано вентилюється. Конструктивно, combat shirt складається з двох основних частин – торса та рукавів. Перший забезпечує відмінну вентиляцію та відведення вологи за рахунок легших матеріалів. Рукави навпаки, більш щільні, що забезпечує захист рук від сонячних променів, комах, дрібних травм. Штани можуть використовуватися на тренуваннях, стрільбищах, прогулянках та походах, а також для щоденного носіння. Ця модель виготовлена із міцної тканини ріп-стоп.Така тканина стійка до зношування і добре пропускає повітря. Зручно бігати, стрибати, присідати та пересуватися у польових умовах. У зоні колін та ліктів є отвір під захисні вставки, вони йдуть у комплекті.

Тактична Військова Панама виготовлена з тканини ріп-стоп (35% бавовна, щільністю 220 г/м2) піксель.

Оснащена шийним шнуром з фіксатором, який дає можливість фіксувати панаму на голові чи шиї в зручних положеннях і не дозволить їй злетіти під час бігу або сильних поривах вітру. По периметру панами пришита стрічка, яка призначена для кріплення додаткових маскуючих елементів. Використовується для захисту голови від пекучого сонця, вітру і як атрибут уніформи.
Особливості:

  • Широкі поля
  • Стрічка для кріплення камуфлюючих елементів
  • Шийний шнур з фіксатором
  • 4 вентиляційні отвори з обох боків панамки

Характеристики

Розмір
Призначення
  • Для ДСНС
Матеріал (склад)
  • Ріп-стоп
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами