Відгуки покупців про Ніж Складаний Фронтальний Тактичний CARBON 177, довговічний механізм, сталь 440C

4 відгуки

Код:  382149531

Залиште свій відгук про цей товар
  • Богдан Клюєв
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

    Поработал 2 дня, хотя толком и не пользовался, механизм перестал работать, лезвие не вылазит, а если вылазит то не держится

    Переваги:
    -
    Недоліки:
    Плохой механизм
    • Продавець Eholov

      Доброго дня. Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Скоріш за вього у вас спрацювала система захисту, яка зробрена для того, щоб ніж повністю не відкрився в кішені і не травмував вас. Таке трапляється коли при відкритті намагаються пробити ножем якусь перешкоду (папір, картон, тощо.)

      Якщо спрацювала система захисту, треба вручну витягнути лезо до фіксації, а потім закрити ніж вже за допомогою клавіші ножа.

      Відкриття ножа виконується різким поштовхом клавіші вверх до повного відкриття та фіксації. При цьому не має бути ніяких перепон при відкритті ножа (папір, картон, тощо), бо знову ж - спрацює захист і лезо не відкриється повністю та буде «бовтатися».

  • Олексій Патлатюк
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

    З товаром все добре помилка вийшла

  • Олексій Патлатюк
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

    Доброго дня поламався після 3 відкриття прошу поміняти

    • Продавець Eholov

      Доброго дня. Із ножем усе добре, просто у вас спрацювала система захисту, яка зробрена для того, щоб ніж повністю не відкрився в кішені і не травмував вас. Відкриття ножа виконується різким поштовхом клавіші вверх до повного відкриття та фіксації. При цьому не має бути ніяких перепон при відкритті ножа (папір, картон, тощо), бо знову ж - спрацює захист і лезо не відкриється.

  • Алексанр Яремчук
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

    Дякую