Цифровий приціл нічного бачення ATN X-Sight 4K Pro 3-14x

Цифровий приціл нічного бачення ATN X-Sight 4K Pro 3-14x

Продавець:Death2orcs

5/5  ( 60 оцінок )

30 400

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Революційна матриця ATN 4K M265 Sensor розміром 3864х2218 пікселів дозволяє реєструвати зображення в якості 4К. Приціл тримає віддачу великих калібрів - набої до 6000 Дж і може встановлюватися на будь-яку цивільну мисливську зброю. Час безперервної роботи прицілу – до 18 години.

Таким чином, цифровий приціл нічного бачення ATN X-Sight 4k Pro 3-14x на сьогоднішній момент є найкращим рішенням для нічного полювання за співвідношенням ціни/якості.

Уточнюйте персональну знижку у менеджера за телефоном!

Приціл ATN X-SIGHT 4k Pro 3-14x призначений для денного та нічного полювання. При полюванні на велику дичину (лось, кабан) впевнена дистанція ідентифікації мети (дистанція пострілу):

400 метрів – днем
300 метрів – уночі

Слід мати на увазі, що дистанція пострілу вночі залежить від зовнішнього освітлення (місяць, хмари) і може змінюватися як у більшу, так і меншу сторону. Тести прицілу вдень у ясну погоду дозволяють ставити ціль до 600 метрів. Втім, приціл здатний розрізняти інфрачервоне підсвічування до 1000 нм (невидиме оком тварини).

Для зазначених дистанцій мінімальна кратність прицілу (3х) більш ніж достатня. За бажання збільшення можна плавно змінити - не втрачаючи об'єкт спостереження з видимого поля.

Ці приціли добре зарекомендували себе у співвідношенні ціна-якість.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами