Тепловізійний приціл ATN MARS-4 4.5-18X

Тепловізійний приціл ATN MARS-4 4.5-18X

Продавець:Death2orcs

5/5  ( 60 оцінок )

102 600

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл ATN MARS 4 384 4,5-18x50 - це популярна модель тепловізійного прицілу, за рахунок об'єктиву діаметром 50 мм та матриці 384х288. Особливість лінійки Mars 4 пов'язана з такими функціями, як балістичний калькулятор, компас, GPS, відео та Wi-Fi.

Тепловізійний приціл ATN MARS 4 4,5-18х50; - дальністю виявлення; до 1800; метрів, визначення типу мети та; ведення; прицільного вогню на відстані до 430 метрів.; запису відео моменту пострілу в діапазоні від 10 до 60 сек, що дозволить після полювання показати свої вдалі влучення. Фотозйомка; Wi-Fi (трансляція відео в реальному часі, галерея та управління прицілом), Bluetooth, GPS, можливість запису на SD карту від 4 до 64 Гб.

Можливість передачі потокового відео, підключення до гаджетів через програму та виведення показників прицілу на екран вашого гаджета а також упарвування прицілом через програму. Безперебійна робота приціла понад 16 годин з можливістю продовження роботи за допомогою зовнішнього джерела живлення.

Кут обзоду даної моделі 6х4,7 в поєднанні з лінзою в 50 мм дозволяє виявляти і прицільно вести вогонь, оптичне базове збільшення в 4,5х дозволить побачити а цифрове збільшення до 18 крат зробити влучний постріл по вашому трофею. Приціл; використовується; цілодобово в режимі день/ніч не змінюючи оптику при зміні рівня освітленості, оскільки має різні режими відображення тепла.

Стандартна комплектація включає: наглазник, стандартні високі кільця (2шт.), L-подібне кільце з відтяжкою, чохол вологозахисту для транспортування на зброї, USB-C кабель, короткий посібник користувача, керівництво користувача розширене, тканина для чищення.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами