Чоловічі кросівки літні M-Tac розмір 42 (27 см) Чорний (Trainer Pro Vent Black)

Чоловічі кросівки літні M-Tac розмір 42 (27 см) Чорний (Trainer Pro Vent Black)

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1959 оцінок )

2 000

1 449

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кросівки Trainer Pro Vent мають класичний дизайн, вони були розроблені для крос-тренувань і повсякденного носіння.

Матеріал виготовлення: нейлон / поліуретан.

Верх комбінований. Передня частина кросівка виконана з синтетичного матеріалу, що забезпечує потрапляння повітря всередину кросівка при русі. Основна відмінність моделі Vent від попередньої - передня частина кросівка має вставки з сітчастого матеріалу, що забезпечує більш поліпшену вентиляцію.

На шкарпетці матеріал посилений накладкою, яка запобігає передчасному зносу взуття, а також потрапляння всередину вологи і бруду при ходьбі.

Задня частина кросівка посилена захисною накладкою з додатковим захистом п'яти.

Кросівки мають шнурівку, яка виконує лише декоративну функцію і не впливає на фіксацію стопи.

Нога всередині взуття фіксується завдяки широкій еластичній гумці, розташованої на підйомі кросівка під шнурівкою. Завдяки цьому, а також за рахунок конструкції кросівка, при якій язичок є одним цілим з іншою частиною взуття, виключається тиск язичка і шнурівки на підйом стопи. Відповідно, ніщо не перешкоджає вільному кровообігу (навіть при інтенсивних тренуваннях).

На язичку кросівка нашита стрічка з логотипом компанії.

Підошва кросівок виконана з матеріалу Phylon. Легкий, пружний Phylon виготовляється з пінних гранул EVA (етилвінілацетат). Така підошва забезпечує ефектну амортизацію (пом'якшення ударів стопи об поверхню), стійкість і пружність. Формована під тиском підошва з Phylon може бути визначена по дрібним зморшках на поверхні. Вона має малу вагу, не ускладнює кросівок, а крім того, приймає різні форми стопи. У таких кросівках зручно, наче босоніж.

На закінчення хочеться відзначити, що модель кросівок Trainer Pro Vent від українського бренду M-TAC - це легкі, зручні кросівки за помірну ціну, які стануть відмінним варіантом для тренувань в залі і навіть для повсякденного носіння. А завдяки поліпшеної вентиляції за рахунок дихаючої сітки Trainer Pro Vent забезпечать Вам ще більше комфорту навіть в жарку пору року або при інтенсивних навантаженнях.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами