Багатофункціональна сокира Adimanti AXE-003

Багатофункціональна сокира Adimanti AXE-003

Продавець:VinDuzel

4.7/5  ( 54 оцінок )

1 695

Є в наявності

2

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей виріб створено в рамках дизайнерської серії ножів та сокир Adimanti, створеної компанією GANZO при співпраці з майстром Русланом Скіменом (Skimen). Сокира Adimanti AXE-003 відноситься до похідного типу інструментів, який має розширений функціонал за рахунок низки дрібних доповнень. Основне призначення моделі - використання в екстремальних умовах для виживання в природі, хоча виріб також підходить для пікніків або заміського відпочинку, щоб рубати гілки, розпалювати багаття або обробляти рибу. Включає гостру сокиру та наступні доповнення: Подовжувачі: 2 шт.; Ніж із прямим і зубчастим заточуванням: 1 шт.; Магнієва запальничка: 1 шт.; Свисток: 1 шт.; Скребок: 1 шт.; Компас: 1 шт.
Виріб призначений для використання в польових умовах і має компактні розміри, що дозволяють переносити інструмент у рюкзаку або зберігати в багажнику автомобіля.
Клинок, інтегрований у рукоятку сокири, виготовлений із сталі Хедфілда. Це легована сталь, яка стійка до зношування та здатна витримувати екстремальні навантаження, при яких інші матеріали деформуються та стають непридатними. Завдяки високому вмісту марганцю та оптимальній товщині в 5 міліметрів сталь чудово справляється з важкою роботою, а лезо легко заточується за допомогою кишенькового абразивного каміння. Довжина клинка становить близько 145 мм. Лезо інструменту можна використовувати як молоток для розколювання твердої деревини.
Рукоятка моделі Adimanti AXE-003 виготовлена з алюмінієвого сплаву та складається з двох подовжувачів, які кріпляться один до одного за допомогою різьбового з'єднання. Алюміній відрізняється малою вагою та корозійною стійкістю, тому рукоятка довго зберігає свій первісний вигляд. Подовжувачі мають ромбоподібний малюнок, що полегшує утримання інструменту та підвищує його безпеку. Загальна довжина інструменту складає 45 сантиметрів.
У базовий комплект входить фірмовий чохол, призначений для зберігання клинка сокири. Він щільно утримує інструмент усередині.

Характеристики:
Вес: 1кг
Матеріал: Сталь Гадфільда (полотно); алюмінієвий сплав (подовжувачі)
Розміри полотна сокири: 12×14,5 см
Розбірна ручка складається з 2-х секцій, розмірами 14, 12 см (порожнисті) і кінцевої секції 8,5 см. У повному зборі довжина ручки 36,5 см.
В одній з 2-х порожніх секцій ручки розміщується наконечник, що знімається, з функціями гладкого ножа (довжина леза 7,5 см), пили (довжина полотна пили 5,5 см) і кришки.
Довжина ручки дозволяє зібрати 2 повноцінні інструменти: сокиру (з довжиною ручки 26 см), мисливський ніж (з довжиною ручки 12 см).

Характеристики

Матеріал
  • Метал
Вага
  • 1000
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами