Пояс тактичний РПС R-1, койот

Пояс тактичний РПС R-1, койот

Колір: оберіть потрібний варіант

Продавець:CustomHub

4.6/5  ( 66 оцінок )

1 500

1 400

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Широкий тактичний пояс анатомічної форми М-4 виготовлений із найсучасніших матеріалів високої якості та змодельований з урахуванням всього необхідного функціоналу для використання у бойових умовах.

Пошиття виконано до анатомії тіла оператора, пояс зручно носити та приймати будь-які положення при оперуванні зі зброєю.

Основна тканина – сертифікована Cordura Nylon 1000D зі спеціальним IRR-покриттям, яка не контрастує у приладах нічного бачення. Міцний матеріал розроблений спеціально для військових потреб, стійкий до стирання та високих навантажень, водо- та вогнестійкий.

Фурнітура – ​​100% поліамід, яка відповідає технічним вимогам Міністерства Оборони України. 

Внутрішня сторона пояса виконана з 3D сітки, що сприяє ефективному відводу тепла від оператора та надійній фіксації на талії.

Пояс добре тримає форму завдяки жорстким пластиковим вставкам усередині. У той же час він досить м'який із внутрішньої сторони завдяки використанню наповнювача загальною товщиною 15мм. Таке поєднання дозволило отримати відмінні амортизуючі властивості та полегшити навантаження на тіло при тривалому використанні.

Усі сторопи є поліамідними. Вони надміцні, не розтягуються і не вбирають вологу. 

Основна стропа на поясі шириною 50мм з фастекс Coplok від Woojin Plastic (Південна Корея) з додатковим захистом від випадкового розкриття.
Є можливість її заміни на будь-який інший пояс.

Однією з найважливіших особливостей пояса є кишеня на велкро, через яку є можливість заміни наповнювача на протиосколковий балістичний пакет.

Пояс має анатомічний крій і має трикутник, має підсередній кут, який запобігає спаданню. На верхній частині пояса є чотири точки кріплення, що дозволяє використовувати його з будь-якою підвісною системою і зробити з пояса повноцінний РПС. На нижній частині два кріплення для тактичної сидіння або каремату.

На бічних частинах три ряди с-ми molle для кріплення підсумків. Задня частина збільшена і виконана з чотирма рядами molle, що дозволяє максимально спорядити пояс необхідними підсумками.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами