Ніж Ruike P121-G

Код:  382376838
Матеріал клинка

Ніж Ruike P121-G

Код:  382376838

Немає в наявності

2 121

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кожен виробник ножів бажає створити таку модель, яка гарантовано виділятиметься серед інших варіантів, не тільки в плані дизайну, а й за характеристиками. У інженерів компанії Ruike цілком вдалося здійснити подібне, представивши публіці модель P121. Даний ніж має вкрай оригінальну форму, яка сприяє зручному різу під час роботи з найрізноманітнішими матеріалами.

Для изготовления клинка применяется сталь марки 14C28N производства Sandvik, которая обладает не только отменной износостойкостью и прочность, а и практически полной невосприимчивостью к коррозии. Фирменная закалка придает лезвию твердость на уровне 58-60 HRC, ввиду чего его режущая кромка не заминается при работе с древесиной и долго сохраняет остроту. Поверхность клинка отшлифована методом сатинирования. Этот тип обработки является крайне практичным ввиду того, что благодаря ему на лезвии менее видны мелкие царапины и потертости.

Клинок ножа открывается с помощью так называемого «флиппера», который является частью лезвия и в открытом положении занимает место гарды, оберегая пользователя от случайных травм.

Слід зазначити досить плавне та швидке відкриття клинка, досягнуте за рахунок застосування спеціальних підшипників. Це дозволяє максимально швидко відкрити ніж однією рукою, що особливо корисно при виконанні будь-якої задачі або в екстреній ситуації.

Рукоятка ножа складається з міцних сталевих лайнерів і незграбних накладок з G10. Один із лайнерів має спеціальні вирізи, що полегшують ніж. У другий лайнер вбудований замок Liner-lock, через що ніж здатний витримати досить серйозні навантаження. 

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 58-60 HRC
Тип замка
  • Liner lock
Поверхня клинка
  • Сатиноване покриття
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».