Ніж Ruike P155-W

Матеріал клинка

Ніж Ruike P155-W

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

2 281

Немає в наявності

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Ruike P155

Компанія Ruike робить першокласні ножі, які однаково добре підходять як для нарізки продуктів, так і для роботи з тканинами або твердішими матеріалами.
І модель Ruike P155, незважаючи на досить нестандартну форму клинка, також цілком підходить для всіх вищеописаних завдань.

Лезо представленої моделі виконане у формі Clip-point з трохи завищеним кінчиком по відношенню до лінії обуха і досить «вигнутою» гладкою ріжучою кромкою, завдяки чому ніж чудово справляється з різом найрізноманітніших матеріалів.

Для його виготовлення застосовується високоякісна сталь нержавіюча марки 14C28N, яка в свою чергу була загартована до рівня 58-60 HRC і відрізняється високою міцністю і корозійною стійкістю.

Однією з переваг цього ножа є можливість витягти лезо як за допомогою двостороннього шпенька, так і спеціальним «плавником». Таким чином ви зможете швидко привести ніж у робоче положення навіть однією рукою.

За фіксацію леза відповідає замок Liner-lock, доповнений спеціальним механізмом Safety-lock, що дозволяє додатково блокувати основний замок для того, щоб повністю уникнути випадкового закриття клинка під час роботи.

Рукоятка Ruike P155, традиційно для подібних ножів від цього виробника, складається із сталевих лайнерів та пари накладок із G10.

Незалежно від кольору накладок, модель Ruike P155 штатно комплектується досить жорсткою сталевою кліпсою, яка надійно фіксує ніж на одязі або спорядження та не дає йому випасти під час руху.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 58-60 HRC
Тип замка
  • Liner lock
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Гарантія
  • 5 років
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».