Тактичні рукавички Multicam Extrime RX безпалі, зелені, розмір М

Тактичні рукавички Multicam Extrime RX безпалі, зелені, розмір М

Продавець:EnergoSmart

4.9/5  ( 87 оцінок )

500

349

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні рукавички Multicam Extrime RX - надійний та стильний вибір для будь-якого любителя екстремальних видів спорту або професійного спеціаліста з безпеки.

 

Ці рукавички виготовлені з високоякісних матеріалів, які забезпечують міцність та довговічність. Вони мають посилені долоні та пальці, що забезпечує надійне захоплення та захист від пошкоджень.

 

Крім того, рукавички Multicam Extrime RX мають зручну посадку та відмінну вентиляцію, що забезпечує комфорт та свободу рухів у будь-яких умовах. Вони також мають регульовані манжети, які забезпечують ідеальну посадку на руці.

 

 

Ці рукавички ідеально підходять для будь-яких видів діяльності, включаючи військову службу, поліцейську роботу, полювання, риболовлю, альпінізм, кемпінг та багато іншого. Вони також є відмінним вибором для любителів екстремальних видів спорту, таких як скейтбординг, велоспорт, скелелазіння і т.д.

 

Якщо ви шукаєте надійні, зручні та стильні тактичні рукавички, то Multicam Extrime RX – це ідеальний вибір для вас. Не пропустіть можливість придбати їх прямо зараз і насолоджуватися безпекою та комфортом у будь-яких умовах!

 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами