Магазин WBP АК-74 АКСУ 5.45 на 30 патронів

Магазин WBP АК-74 АКСУ 5.45 на 30 патронів

Продавець:AK-TuningStore

935

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

WBP магазин АК 5.45 на 30 патронів: надійний вибір для модернізації вашої зброї

У разі виконання бойових завдань, бійцю потрібно мати під рукою достатню кількість патронів. Тому наявність кількох функціональних магазинів відіграє дуже важливу роль. Завдяки ним можна швидко замінити порожній магазин на ріжок, повний патронів. Але вибирати такий аксесуар потрібно досить скрупульозно. Відмінним вибором для сучасної армії може стати WBP магазин АК 5.45 на 30 патронів.

WBP магазин АК 5.45 на 30 патронів: особливості та переваги

Якісний магазин для АК на 30 патронів від польського виробника WBP вигідно відрізняється від аналогів завдяки:

  • Міцному корпусу. Аксесуар виготовлений із високоміцного полімеру, який залишається стійким до механічних впливів та розтріскування навіть в умовах активного ведення бойових дій, а також при перепадах температури.

  • Надійній начинці. Усередині магазину знаходиться надійна та функціональна пружина та п'ята, ці комплектуючі виготовлені зі сталі, стійкої до появи корозії.

  • Функціональності та ергономічності. Патрони входять у такі магазини для АК 5.45x39 досить щільно, не деренчать і не перекошуються на відміну від більш дешевих аналогів. Це гарантує, що ріжок не підведе власника у найвідповідальніший момент.

  • Зручному розміру та малій вазі. Маса WBP магазин АК 5.45 на 30 патронів складає всього 172 г. Тому у разі використання значної кількості ріжків у розгрузці боєць почувається легше. 

  • Високій якості покриття. Пластик зберігає чудовий зовнішній вид навіть за інтенсивної експлуатації.

Компанія WBP приділяє особливу увагу контролю якості, гарантує дотримання технологій та найвищу точність виготовлення. Бренд динамічно розвивається та пропонує покупцям нові технологічні продукти.

Де придбати магазин для АК на 30 патронів

Якщо вам потрібно купити магазин для АК 5.45x39, звертайтесь до нас. Ми зібрали для вас дійсно перевірені пропозиції від найкращих світових брендів, виготовлені відповідно до найновіших технологій.

Компанія дотримується здорового підходу до утворення цін та не завищує вартість товарів – ми працюємо з багатьма виробниками безпосередньо та уникаємо непотрібних націнок. Тому купити різні моделі магазинів для АК та замовити інші аксесуари для модернізації зброї можна у нас відносно недорого, і це підтверджують численні відгуки.

Здійснюється доставка по всій Україні. Можливе відправлення до Києва, Львова, Івано-Франківська, Тернополя, Рівного та інших населених пунктів.

Характеристики

Калібр
Місткість магазина
Модель зброї
Матеріал
Колір
  • Прозорий
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами