Тактичний рюкзак Tactic Bag Forest Woodland великий з підсумками

Тактичний рюкзак Tactic Bag Forest Woodland великий з підсумками

Продавець:BZN Group

4.9/5  ( 120 оцінок )

1 999

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Військовий тактичний рюкзак Tactic Bag Woodland складається з великої основної сумки, двох бокових підсумків та передньої сумки. Виконаний із міцного водовідштовхувального матеріалу Oxford 800D. Така тканина використовується для пошиття наметів та тентів.

Тактичний рюкзак має систему кріплення Molle та багато маленьких відділень для швидкого доступу до певних предметів (медицина чи спорядження). Блискавка має захисну шторку (додатковий захист від попадання вологи). Також є внутрішні кишені на блискавці, для дрібніших предметів.

Основна сумка має два ємні відділення. Бічні результати можна використовувати під аптечку або спорядження. Великий підсумк можна використовувати як окрему, штурмову, сумку через плече або на пояс. Він має чотири відділення та кріпиться до основної сумки ременями Molle. На передній стороні також є додаткові ремені MOLLE для додаткових сумок та липучка для нашивок.

М'яка анатомічна спинка, плечові лямки регулюються по довжині і мають D – кільця, додаткова фіксація ременем на грудях та поясі. Також є додаткове регулювання наповненості рюкзака (що б він не відвисав від спини і не бовтався).

Характеристики:

Великий об'єм 50л; Три відстібаються підсумки, які можна носити окремо; Багато кишень на блискавці для маленьких речей та спорядження; Міцна та водовідштовхувальна тканина Oxford 800D; Додаткова фіксація на грудях та поясі; Системи кріплення MOLLE; Посилені лямки; Вага 1,5 кг.

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Особливості
  • Водовідштовхуючий
  • Компресійний ремінь
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами